Zobacz temat
Wkomponowanie własnego headera w skórce Aer
|
|
Voiteq |
Dodany dnia 09.05.2009 00:13:26
|
Przedszkolak Postów: 7 Data rejestracji: 24.07.2006 15:08 |
Hej, Wykorzystuję w PHP-Fusion, skórkę Aer.Mam jeden problem, który odnosi się do kwestii headera, bardziej do zjawiska obcinania wstawionego przeze mnie pliku graficznego z headerem(właśnie). Pytanie: Co zrobić, ażeby header nie był obcinany, a został wkomponowany w tło nagłówka szablonu Aer ?Pytanie drugie: Co zrobić, aby strona nie dodawała tła(w nagłówku) w kolorze skórki (w jaśniejszym odcieniu), przy przekroczeniu "pewnej" wysokości headera ? Jako przykład podaję, moją testową stronkę: http://www.oasg-t...l/news.php . W skrócie, chodzi mi o to, żeby header mógł|być sklejony razem z szarą belką z podstronami, żeby nie robiła się taka przerwa tak jakby nożem ktoś od linijki odciął.Oraz, żeby móc ustawić header wyższy niźli bodajże 130 px, po przekroczeniu czego nadpisuje tło . P.S. Przeszukiwałem forum i znalazłem podobnego tematu . Proszę Was o pomoc. Wiadomość doklejona: Pomoże ktoś ? Wiadomość doklejona: Halo, tu Huston ? Wiadomość doklejona: ???? Edytowane przez Voiteq dnia 15.06.2009 16:50:13 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 01.11.2024 07:19:43
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |