Zobacz temat
Umieszczenie dolnych paneli w innym miejscu
|
|
WooQash |
Dodany dnia 17.07.2009 16:19:55
|
Przedszkolak Postów: 24 Ostrzeżeń: 3 Data rejestracji: 21.03.2009 22:39 |
Witam, chciałbym aby dolny panel po zaznaczeniu opcji na dole był u w okolicach bannera. Jaki kod muszę przenieść gdzie on się znajduje. Szukam od rana innych sposobów i tego kodu i nie mogę nic znaleźć. Może nakierujcie mnie w jakąś stronę, jaki plik, a jeżeli ktoś byłby uprzejmy to jakiś przykład albo coś ?? edit: Chodzi mi o to, że np. w ustawieniach paneli robię aby było na dole, ale zamiast na dole on by miał się pokazywać u góry, powyżej menu. Jakie linie kodu trzeba przenieść aby taką przeróbkę zrobić ??. Coś jak z panelem logowania koło banner'a tylko, że chciałbym mieć tego edycje w np. zarządzeniu panelami. PW od moderatora:
Edytowane przez Pieka dnia 17.07.2009 18:23:50 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 01.11.2024 09:19:30
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Chemikpil |
Dodany dnia 17.07.2009 16:23:45
|
Bywalec Postów: 999 Pomógł: 54 Data rejestracji: 04.05.2008 21:46 |
Forum poświęcone wtyczkom i panelom. Ni jak twój problem się tu nadaje. Masz jakiś problem z czytaniem? Wszystkie zagadnienia związane ze skórkami: budowa, modyfikacje i dostosowanie. Czy walisz tematy gdzie popadnie.Przenoszę a ty poprawiasz nazwę. Na dole może być wiele paneli. Nie pisać na GG i PW w sprawach technicznych!
ChemikPil - blog (w nowej odsłonie) | ChemikPIL - My twitter |
|
|
Pinhead |
Dodany dnia 18.07.2009 07:33:52
|
Początkujący Postów: 136 Pomógł: 12 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 02.03.2009 11:58 |
Łukasz, może czegoś nie łapię, ale: Po dodaniu panela, Zarządzaniu masz tak: -panel góra -panel2 góra -panel3 góra -panel4 dół -panel5 dół itd.. Kiedy dodasz nowy panel, określając go np, "na górze" - to zostanie dodany jako ostatni z górnych. Obok każdego panela masz strzałki, za pomocą jakich możesz go dowolnie przenosić w bloku - w ten sposób możesz ostatni panel górny przenieść najwyżej, tuż pod baner,czy tez gdzie ci sie podoba. Zamiast wstawiać go w dolne panele, wstaw go w górne, i po prostu przenieś najwyżej. |
|
Przejdź do forum: |