Zobacz temat
Brak możliwości komentowania i oceniania artykułów w zależności od ich położenia
|
|
lexarks |
Dodany dnia 17.07.2009 20:47:23
|
Przedszkolak Postów: 15 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 11.06.2009 10:18 |
Problem jest z "elementem" położonym najbliżej treści artykułu. Jeżeli jest to ocenianie to po naciśnięciu przycisku "Oceń" lub "Usuń ocenę" automatycznie zostaję przeniesiony do artykułów. Jeżeli w pliku readarticles.php zmieniam kolejność i komentarze są najbliżej treści to przestają działać uśmieszki i BBCode, a po wysłaniu komentarza zostaję przekierowany do artykułów. Gdzie może tkwić problem? PW od moderatora:
Edytowane przez Pieka dnia 18.07.2009 10:59:53 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 23.11.2024 04:57:54
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Szapko |
Dodany dnia 18.07.2009 00:17:26
|
Bywalec Postów: 888 Pomógł: 66 Data rejestracji: 19.08.2007 19:49 |
Daj link do strony. Jeżeli w pliku readarticles.php zmieniam kolejność i komentarze są najbliżej treści to przestają działać uśmieszki i BBCode, a po wysłaniu komentarza zostaję przekierowany do artykułów. Albo ja mam jakieś inne pliki, albo ty coś pomieszałeś. Nie widzę możliwości takiej zmiany w pliku readarticles.php. W folderze includes podmień pliki: - comments_include.php - ratings_include.php na czyste z paczki dostępnej w Labie. |
|
|
lexarks |
Dodany dnia 18.07.2009 08:56:47
|
Przedszkolak Postów: 15 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 11.06.2009 10:18 |
dan_0803 napisał/a: Daj link do strony. Jeżeli w pliku readarticles.php zmieniam kolejność i komentarze są najbliżej treści to przestają działać uśmieszki i BBCode, a po wysłaniu komentarza zostaję przekierowany do artykułów. Albo ja mam jakieś inne pliki, albo ty coś pomieszałeś. Nie widzę możliwości takiej zmiany w pliku readarticles.php. W folderze includes podmień pliki: - comments_include.php - ratings_include.php na czyste z paczki dostępnej w Labie. Mój błąd. Mowa oczywiście o articles.php Już tak robiłem. Podmieniałem comments_include.php, ratings_include.php oraz articles.php i dalej nic =/ Z linkiem jest problem, bo testy prowadzę na localhoście =/ Najdziwniejszy jest fakt z kolejnością. Dlaczego nie działa tylko element najbliżej treści oO EDIT: Godzinę przeszukiwałem pliki i okazało się, że problem był w pliku theme.php, gdzie zabrakło mi jednego znacznika zaraz po "treści artykułu". Musiałem go zgubić jak przerabiałem theme. Wszystko działało, więc nie spodziewałem się, że czegoś może tam brakować Temat można zamknąć. Edytowane przez Pieka dnia 18.07.2009 10:57:47 |
|
Przejdź do forum: |