Zobacz temat
Brak komentarzy i rozszerzonej części newsa w skórce Gillette
|
|
Vexatus |
Dodany dnia 16.10.2009 21:27:40
|
Przedszkolak Postów: 15 Data rejestracji: 24.01.2009 21:07 |
Witam. Korzystam z defaultowej skórki Gillette. Do tej pory Newsy były wyświetlane w stylu dwukolumnowym i wszystko było OK. Po zmianie stylu Newsów na jednokolumnowy nie ma dostępu do komentarzy i rozszerzonej części Newsa. Po kliknięciu na "Czytaj więcej" IE wywala 404 a FF "The request /news.php was not found on this server." Po zmianie stylu Newsów na dwukolumnowy wszystko wraca do normy - komentarze i rozszerzona część Newsów działają prawidłowo. Jakieś sugestie? PW od moderatora:
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 01.11.2024 05:25:19
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 16.10.2009 21:37:05
|
Postów: 19882 Pomógł: 767 v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
A mowia, ze myslenie nie boli... Przeczytaj informacje nt. zmiany news.php => index.php: http://www.php-fu...ost_103651. Wszystko pieknie opisane, zeby uniknac tego typu pytan. Wystarczylo uwaznie przeczytac. Dla unaocznienia: http://www.pchelp...eadmore=67 Jestem jaki jestem
|
|
|
Vexatus |
Dodany dnia 16.10.2009 22:13:31
|
Tak, wszystko jest pięknie opisane a nawet Pieknie... Korzystałem już z zawartych tam informacji. Portal składa się z połączonych z sobą 3 stron (multisite include) i na wszystkich w ten sam sposób zamieniłem news.php na index.php. Na dwóch wszystko jest OK, na jednej występuje wyżej opisany problem. PS - Myślenie zwykle nie boli. Zadając pytanie na Forum spodziewam się odpowiedzi od ludzi, którzy wiedzą na dany temat więcej niż ja a nie uszczypliwych uwag z zakresu neuropatii. Mogło być pięknie a jest Pieknie... |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 16.10.2009 22:17:54
|
To moze zamiast wchodzic w kompetencje lekarza, poprawisz w koncu wymieniony blad? Wydawalo mi sie, ze jasno okreslilem, co, gdzie i jak zmienic. Nie ma tu zadnego znaczenia, ze korzystasz z multisite, poniewaz jest to kwestia plikow, a nie bazy. PS Jesli nie podoba Ci sie sposob podania informacji i rozwiazania problemu, to wybacz prosze, juz wiecej nie popelnie tego bledu i pozostawie Cie w rekach innych, zapewne bardziej czulych na Twoje potrzeby uzytkownikow. Jestem jaki jestem
|
|
|
Vexatus |
Dodany dnia 16.10.2009 22:55:42
|
Czerpiąc z brytyjskiego "folkloru filmowego": To nie jest sprawa punktu zaczepienia tylko proporcji wagowych... Innymi słowy: Odpowiedź na pytanie nie jest tożsama ze sposobem w jaki się jej udziela. Nikt nie lubi być traktowany jak idiota. Pan lubi? Ja nie lubię... System jest prosty: jak czegoś nie wiem to pytam i nie mam problemu z tym że ktoś wie więcej niż ja (dlatego pytam). Ale to, że ktoś jest w stosunku do mnie niezbyt uprzejmy to już zupełnie inna kwestia. A czy egocentryzym boli? Najpierw czyni Pan kąśliwą uwagę pod moim adresem a potem obraża się o moją reakcję? |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 16.10.2009 23:11:24
|
Zamiast dyskutowac na tematy, ktore nijak sie maja do tematu, moze po prostu napraw strone. Nastepnym razem nim zadasz pytanie, na ktore odpowiedz jest banalna, zaczerpnij z wiedzy zawartej w temacie zawierajacym opis dokonanych, w Twoim przypadku niestety tylko czesciowo modyfikacji. Jesli cos robisz, to rob to z glowa. Egocentryzm, neuropatia, masz jeszcze cos ciekawego do powiedzenia? Jesli nie, to radze poprzestac na obecnych dywagacjach i kasliwosciach tworzacych off top i zajac sie strona, bo przeciez o nia tutaj chodzi. Dla jasnosci, to nie jest propozycja ani prosba. Jestem jaki jestem
|
|
Przejdź do forum: |