ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,396
Najnowszy użytkownik: Kelly Melody

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Apis
30.10.2024 07:24:24
W grudniu pyknie mi 19 lat tutaj.

krystian1988
28.10.2024 19:47:21
Już bliżej niż dalej Grin mi strzeliło 15 w tym roku Grin

JazOOn
27.10.2024 23:16:23
No mi pyknie 20 w przyszłym roku

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Samo tło strony po wysłaniu prywatnej wiadomości z włączonym powiadomieniem na e-mail
Viexer
Mam problem z wysyłaniem prywatnych wiadomości, przy włączonych powiadomieniach na e-mail o nadejściu PW, po wysłaniu wiadomości, pokazuje się samo tło strony (bez niczego), nie dochodzi e-mail z informacją o nadejściu wiadomości, ale wiadomość zostaje wysłana. Zdezorientowani użytkownicy wysyłali nawet po kilkanaście razy jedną wiadomość, bo nie wiedzieli czy została wysłana...
Co może być nie tak?
Edytowane przez Pieka dnia 26.11.2009 13:09:18

Wścibski Gość
Dodany dnia 01.11.2024 05:30:35
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Jesli rejestracja za pomoca e-mail, powiadomienia o nowych postach na forum oraz kontakt dzialaja, to powinno wystarczyc nadpisanie pliku messages.php. W przeciwnym wypadku pozostaje Ci wylaczenie z poziomu PA powiadomienia na e-mail, gdyz najwidoczniej Twoj serwer nie obsluguje standardowego PHPMailera/Sendmaila.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Viexer
Rejestracja za pomocą e-mail działa, kontakt tak samo, powiadomienia o nowych postach nie wiem, bo moje forum nie ma takiej opcji (w sumie to nie wiem sam dlaczego). Nadpisałem plik messages.php jeszcze raz, ale to nic nie dało. A serwer mam na darmowym hostingu osemka.pl (za.pl).

BTW. Gdzie jest możliwość edycji treści e-maila przychodzące podczas rejestracji?

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl