Zobacz temat
[Zlecenie] Wtyczka - czasowy dostep do grupy
|
|
erlando |
Dodany dnia 18.12.2009 00:45:59
|
Przedszkolak Postów: 25 Pomógł: 2 Data rejestracji: 28.08.2007 19:34 |
W zamierzeniu chodzi mi o wtyczkę dzięki której będzie możliwe dodanie użytkownika do wybranej grupy (Lub kilku grup)na określony czas. Konkretnie ma to na celu dać dostęp do materiału użytkownikowi który wykupił na to stosowny czasowy abonament. Najlepszym rozwiązaniem było by powiązanie wszystkiego z systemem płatności DotPay i PayPal. Nie jest to jednak warunek bo wykonanie wtyczki takiej jak na początku opisu, zadowoli mnie również. Pod spodem niezbędne funkcje: - Możliwość ustawienia w panelu dostępu użytkownika do wybranej grupy lub kilku grup na okres: * 1 dzień * 7 dni * Miesiąc * Kwartał * Pół Roku * Rok - Po dodaniu użytkownika do wybranych grup, zainteresowany otrzymuje wiadomość na pocztę o wykupionej usłudze i czasu dostępu do niej. - Po wygaśnięciu usługi zainteresowany oraz administrator otrzymują powiadomienia o tym fakcie a konto użytkownika automatycznie przechodzi w stan początkowy użytkownika nie przypisanego do grupy. - Pliki locale - angielski, polski, polski UTF8 Jestem zdecydowany i potrzebuje to na wczoraj ... Czekam na oferty na PW Edytowane przez erlando dnia 18.12.2009 01:03:33 Cierpliwy kamień ugotuje ...
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 23.11.2024 04:22:11
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |