Zobacz temat
[Zlecenie] Filmy Online na podstawie The Kroax
|
|
pawelh1 |
Dodany dnia 19.12.2009 14:23:05
|
Przedszkolak Postów: 5 Data rejestracji: 25.06.2008 16:30 |
Witam. Potrzebuję wtyczkę podobną do the kroax lub może być opierana na tej właśnie wtyczce, nie zrobi mi to różnicy. Chcę aby to wyglądało tak jak teraz mam na stronie głownej (www.oonline.pl) lecz jak widać to są zwykłe newsy. Na podstawowym kroaxie tak niestety nie jest Więc trzeba przerobić tak, aby to właśnie wyglądało jak te newsy. Czyli: - Góra: Nazwa Filmu - Poniżej treść, po lewej miniaturka, po prawej skrócony opis filmu - Pod treścią pasek jakiś z oceną filmu - dół: Link> Obejrzyj Film, >Pobierz film, następnie ile komentarzy, oraz ile obejrzeń. Max filmów na jednej stronie: 7 Jeżeli komuś to pomoże to możę wyglądać też tak jak na (www.playtube.pl) Dlaczego chcę aby to się opierało na the kroax, oczywiście potrzebuje coś takiego, jak dodaj film. Każdy użytkownik może dodać film, no i administrator musi go akceptować, czyli po dodaniu film oczekuje w poczekalni. Czyli: Zakładka Dodaj Film: a w niej: - tytuł filmu - Wybór ketegorii ( Możliwość wyboru kilku kategori) - Obrazek (Miniaturka) - Opis - Link do filmu ( I ma to wyglądać tak, że użytkownik podaje tylko link do filmu, a po dodaniu ma to być link jako obrazek. Obrazek zawsze będzie taki sam. - Może też być jakiś kod przez botami. No i przyciski Podgląd i wyślij o co dokładnie mi chodzi można zobaczyć na www.playtube.pl jak najbardziej o to mi chodzi. aha dodam jeszcze że to ma być na stronie głownej zamiast newsów. Jak cos pw. Dla mnie to jest trudne, próbowałem, lecz mi nie wychodzi, skomplikowane to nie jest tak jak to napisałem ;p Proszę o kontakt na pw Stronkę mam pod ef jak coś Edytowane przez Pieka dnia 19.12.2009 14:25:54 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 23.11.2024 02:40:34
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |