ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,396
Najnowszy użytkownik: Kelly Melody

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Apis
30.10.2024 07:24:24
W grudniu pyknie mi 19 lat tutaj.

krystian1988
28.10.2024 19:47:21
Już bliżej niż dalej Grin mi strzeliło 15 w tym roku Grin

JazOOn
27.10.2024 23:16:23
No mi pyknie 20 w przyszłym roku

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Wyświetlanie loga od samej góry przeglądarki
pupiziel
Mianowicie mam problem taki, że chciałbym aby logo było od samej góry przeglądarki.

Adres strony na której można zobaczyć mój problem: www.dolcan93.pl/n...

Jak widzicie chcę uzyskać taki efekt po to aby logo pokryło się z tłem. Zastosowanie paddingów nie pomaga. Nie mam pojęcia dlaczego.

Wścibski Gość
Dodany dnia 01.11.2024 13:29:07
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
poki289
Złamana licencja = Brak Wsparcia na Polskim Oficjalnym Supporcie PHP-Fusion.
Zniknie Ostrzeżenie, chętnie udzielę pomocy.

www.add-ons.pl
Gismo_PL
Wszystko kolego @pupiziel, że Twój baner oraz tło po jego bokach nie zostało dobrze ze sobą spasowane i stąd ten brak zgrania. Poza tym jakbyś sprawdził kod strony to zauważyłbyś, że znajduje się tam tabela z klasą header i może to jest przyczyna przesunięcia a dopiero w niej tabela z komórką Twojego banera. A tak ogólnie to cosik namieszałeś, bo statystyki odwiedzin przebijają na baner Wink.

http://fsong.pl
pupiziel
poki289 napisał/a:
Złamana licencja = Brak Wsparcia na Polskim Oficjalnym Supporcie PHP-Fusion.
Zniknie Ostrzeżenie, chętnie udzielę pomocy.

Tylko tego ostrzeżenia nie bardzo rozumiem. Licencji nie było może z godzinę i to na mojej testowej stronie na którą żadnego użytkownika nie zapraszałem, a jedynie tutaj prosiłem o pomoc z edycją skórki. Korzystając wcześniej z extreme-fusion, a później przerzucając się na php-fusion nigdy nie zapominałem o stopce i w tym przypadku również byłoby tak samo(tylko zrobiłbym to na końcu kiedy bym doszedł do edycji stopki. Nawet na layoucie zamieszczam stopkę.

dowód: http://img524.ima...dslona.png

Gismo_PL napisał/a:Wszystko kolego @pupiziel, że Twój baner oraz tło po jego bokach nie zostało dobrze ze sobą spasowane i stąd ten brak zgrania. Poza tym jakbyś sprawdził kod strony to zauważyłbyś, że znajduje się tam tabela z klasą header i może to jest przyczyna przesunięcia a dopiero w niej tabela z komórką Twojego banera. A tak ogólnie to cosik namieszałeś, bo statystyki odwiedzin przebijają na baner Wink.

Tak tylko ta klasa header to właśnie ma w css. padding-top: 0px.
A nie mogę zrobić chyba tak, że tabelka z logiem będzie pierwsza, ponieważ tabela pierwsza trzyma chyba cały theme w pf 7.

Wiadomość doklejona:
Chyba sobie poradziłem... Smile
Edytowane przez pupiziel dnia 30.12.2009 19:50:25

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl