ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 8

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Brak możliwości dodania dodatkowych pól w profilu
konto usuniete
Witam!
Dzisiaj kiedy "zainstalować" sobie chciałem dodatkowe pola województwo (z herbami) użytkownika i chciałem w PA włączyć to pole okazało się, że pomimo włączenia pole nadal widnieje w nieaktywnych i tym bardziej nie pokazuje się w profilu. Kiedy zacząłem sprawdzać inne nieaktywne pola okazało się, że u kilku innych pojawia się podobny problem. Nie wiem gdzie tkwi przyczyna. Mam nadzieję, że tutaj uzyskam odpowiedz...
Chciałbym zaznaczyć, ze korzystam z dodatkowego pola województwa z tym, że tutaj jest rozwijana lista miast, kiedy to próbuję odinstalować to pojawia się błąd.
Za ewentualną odpowiedź dziękuję.
Pozdrawiam
Krystian

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Pieka 13.01 - 23:02
  2. Odświeżenie Tematu - khaman 15.02 - 15:47
  3. Odświeżenie Tematu - Pieka 01.03 - 21:22
  4. Odświeżenie Tematu - Pieka 09.03 - 12:33

Edytowane przez Pieka dnia 13.01.2010 23:02:27

Wścibski Gość
Dodany dnia 22.11.2024 08:26:32
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Lajceps
Witam. Mam identyczny problem jak opisany wyżej, co można zrobić by to naprawić?

shallov
Również mam ten problem przy niektórych polach (system nagród i Blogi użytkownika).

Czy ktoś może wpadł na to co jest nie tak? Dopóki nie zaktualizowałam wersji do v7.01.02 było ok i działały.

Pieka
Nie uwazasz, ze sensowniej byloby o tym napisac w tematach poswieconych wspomnianym polom lub wtyczkom/modyfikacjom, jesli sa ich skladowymi?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
shallov
Doszłam do wniosku, ze skoro temat taki juz istnieje, inni również mają z tym problem i pola profilu też sie różnią to nie jest wina wtyczek/modyfikacji. Dlatego też napisałam tu.

Pieka
No to gratuluje blednych wnioskow. Skoro jedne dzialaja, a drugie nie to znaczy, ze z jednymi jest cos nie tak. Skoro naleza do wiekszej calosci to wypadaloby napisac o tym wlasnie w niej, a nie w nowym temacie. Bedziesz informacji szukala w nowych tematach, czy w tym, z ktorych masz pliki i traktuja o danym skrypcie? Pomysl.
Edytowane przez Pieka dnia 04.04.2011 14:52:30
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Gismo_PL
foxi89 napisał/a:
... kiedy to próbuję odinstalować to pojawia się błąd.
Za ewentualną odpowiedź dziękuję.
Pozdrawiam
Krystian

Niech zgadnę, pojawia się komunikat o treści:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

@foxi89 wybacz, ale siedzisz trochę na forum i podobnie jak "świeżaki" uważasz, że istnieje ktoś kto posiada medialne umiejętności czytania w myślach :|? Pora chyba zejść na ziemię. Skoro pojawia się błąd to warto by było zamieścić jego treść, link na forum do wtyczki/panela powodującego błąd. Poza tym skoro dokonujecie aktualizacji to warto potem zwrócić uwagę na przeniesienie wszelkich modyfikacji kodu z wersji poprzedniej do nowej, świeżej. Inna metoda to wyłączanie poszczególnych paneli, czyli nic innego jak próba zlokalizowania przyczyny błędu/kolizji.
Wykażcie chociaż odrobinę zaangażowania, to nie boli a może okazać się, że próbujecie wywarzać otwarte drzwi. Im więcej podacie informacji tym szybsza może się okazać ze strony forumowiczów.
Przepraszam za tą dygresję, ale czasami trzeba wybuchnąć :D.

http://fsong.pl
Pieka
Tematu nie wyrzucam, ale blokuje z informacja, ze nalezy dopisywac sie w tej kwestii do watkow poswieconych czesciowo lub w calosci problematycznym polom profili. Herby sa, blogi sa, reszta zapewne tez, wiec do dziela.

W przypadku, gdy brak tematu, nalezy go zalozyc, zalaczyc pliki i czekac na poprawki lub informacje o nich. W ten sposob wzbogacimy forum o kolejne pola profili, a autor zyska zarowno punkt pomocny, jak i pomoc w temacie.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl