Zobacz temat
Czy jest poradnik jak tworzyć własne InFusion?
|
|
primalbeast |
Dodany dnia 15.12.2005 11:30:47
|
Przedszkolak Postów: 64 Data rejestracji: 14.11.2005 21:31 |
Hi ! Szukam juz dwa dni (może źle szukam) i nie mogę znaleźć sesnownego poradnika jak tworzyc własne InFusion-y. Znam SDK ze strony php-fusion, ale z niego G*.*o wynika - jest masa zmiennych kiepsko opisanych komentarzem i tyle. Potrafie zrobic sobie Modulik, który mogę włączyc do strony, ale nie wiem jak dorobić do niego panel administracyjny - we wtyczkach, po kliknieciu na ikone przerzuca mnie do głównej strony. Będę wdzięczny za jakiekolwiek sugestie, bo mnie już trafia :/ |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.12.2024 19:07:34
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Wooya |
Dodany dnia 15.12.2005 12:49:57
|
Zaawansowany Postów: 1449 Pomógł: 22 Data rejestracji: 30.01.2005 15:40 |
Czasami szukac wystarczy: http://www.cms-it...p?cat_id=1 a jesli chodzi o szczegolowe instrukcje, to najlepiej wziac pierwszy lepszy INF z brzegu i przyjzec sie kodowi. Po drugie: >>> maincore.php i przejzec zmienne/stale/funkcje. Po trzecie: znasz chociaz PHP i MySQL? Jak nie, to daj sobie luz. Edytowane przez Wooya dnia 15.12.2005 12:52:02 ... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ... |
|
|
primalbeast |
Dodany dnia 15.12.2005 15:26:27
|
Przedszkolak Postów: 64 Data rejestracji: 14.11.2005 21:31 |
Bylem, ale przeciez ten artykul nic nie wnosi :/ Wooya napisał/a: a jesli chodzi o szczegolowe instrukcje, to najlepiej wziac pierwszy lepszy INF z brzegu i przyjzec sie kodowi. Tak robie (bawie sie na bazie jakiego INF do uploadu grafiki) Wooya napisał/a: Po drugie: >>> maincore.php i przejzec zmienne/stale/funkcje. Patrze i czytam Wooya napisał/a: Po trzecie: znasz chociaz PHP i MySQL? Tak, i to chyba dosyc dobrze Pozdrawiam i kope dalej. Mam teraz lepszy humor, to moze nie bede taki opryskliwy Dzieki za odpowiedz, jest sie czego zlapac |
|
Przejdź do forum: |