ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 24

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Ostatnio dodane w downloads
jasper
Siema, takie pytanko mam. Czy istnieje taki mod gdzie widnialy by Osatnio dodane pliki do download ? Powiem na przykladzie waszej strony.
Wchodze na Laboratorium modułow, np Mods & Infusions do 6.00.1xx i za kazdym razem musze wszystkie moduły czytac, czy przypadkiem nie ma nic nowego.
Imo taki mod to fajna sprawa. W sumie to mi to potrzebne tylko na przeglądanie waszej stronki Wink

http://hc-clan.ovh.org
Wścibski Gość
Dodany dnia 23.11.2024 03:42:21
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
jasper napisał/a:
Siema, takie pytanko mam. Czy istnieje taki mod gdzie widnialy by Osatnio dodane pliki do download ? Powiem na przykladzie waszej strony.
Wchodze na Laboratorium modułow, np Mods & Infusions do 6.00.1xx i za kazdym razem musze wszystkie moduły czytac, czy przypadkiem nie ma nic nowego.
Imo taki mod to fajna sprawa. W sumie to mi to potrzebne tylko na przeglądanie waszej stronki Wink

Polecam RSS'a, ktory jest w Laboratorium.
Na 100% bedziesz na biezaco Grin

Poza tym, to w Lab jest taki panel, wiec cos slabo szukales Pfft
Edytowane przez Pieka dnia 21.12.2005 21:27:33
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
jasper
No tak, ale ten MOD-RSS Feeds - NEWS, jest tylko dla newsów. Nic tam o download nie ma Wink
Wogole to nie czaje co to rss ale to bajka. Chodzi mi tylko o łatwiejsze przeglądanie waszego Lab. modułow. Nigdzie nie pisze co dodano ostatnio, a to takie troche meczące, zeby co kilka dni przeglądac całe download i patrzec czy przypadkiem cos nowego fajnego nie wyszło Wink
To propozycja dla waszej strony, a nie dla mojej Wink

Pieka
jasper napisał/a:
No tak, ale ten MOD-RSS Feeds - NEWS, jest tylko dla newsów. Nic tam o download nie ma Wink

Noo, teraz to mnie powaliles na lopatki...
Jak instalowalem RSS'a, to pamietam, ze ustawialem go na Download?! Ale moge sie mylic Grin Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
jasper
jak juz mowilem, nie wiem co to rss i na moja strone to nie jest potrzebne. chodzi mi o wasza strone php-fusion. naprawde ciezko sie przeglada laboratorium modulow, jesli nie pisze co ostatnio dodane. moze dla czlowieka ktory pierwszy raz tam wchodzi to zaden problem, bo i tak przeczyta wszystko. ale jak ktos tą strone odwiedza codziennie to troche wkurza, przegladanie wszystkich plikow w kółko.

Pieka
Hmmm... Albo masz problemy ze wzrokiem, albo celowo robisz ze mnie idiote??!
Nie widzisz panela "Ostatnio dodane pliki"??
Poza tym RSS informuje na biezaco co zostalo dodane do DOWNLOADU, a nie jako news!!.
Koniec tematu!
Edytowane przez Pieka dnia 22.12.2005 20:21:26
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl