Zobacz temat
za-darmo.net.pl - darmowe próbki, gadżety i upominki
|
|
czarnoglowa |
Dodany dnia 06.05.2010 22:16:28
|
Przedszkolak Postów: 11 Ostrzeżeń: 1 v7.02.05 Data rejestracji: 15.04.2010 23:57 |
Chciałam zaprezentować mój serwis http://www.za-dar.... Jest to katalog darmowych upominków. Na stronie znajdują się informacje jak zdobyć za darmo materiały biurowe, akcesoria do domu, produkty dla dzieci, gadżety, gry, kosmetyki, książki, leki, mapy, odzież i dodatki, produkty dla zwierząt oraz artykuły spożywcze. Użytkownicy mogą dzielić się z innymi opiniami oraz informacji na temat darmówek. Strona jest na bieżąco aktualizowana i rozwijana. Na stronie nie zamieszczam informacji rzeczach, które można pozyskać w sposób niezgodny z prawem, wszelkiego rodzaju publikacjach wydawanych przez organizacje uznawane powszechnie za sekty. Nie publikuję danych nieprzydatnych przeciętnemu użytkownikowi internetu, np. o: darmowych katalogach, informatorach, broszurach oraz innych rzeczach, których możliwość darmowego pozyskania jest oczywista, produktach dostępnych tylko dla firm, rzeczach, które można zdobyć online (w sieci) - ściągnąć, wydrukować, itp. Podaje tylko dane o sytuacjach, w których możliwość zdobycia opisanych korzyści jest na 100% pewna. Strona jest na bieżąco aktualizowana i rozbudowywana. Szybko usuwam "przeterminowane" informacje. To wyróżnia mój serwis spośród konkurencji. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.12.2024 03:32:13
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
pajoman22 |
Dodany dnia 07.05.2010 06:53:05
|
Przedszkolak Postów: 42 Pomógł: 6 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 17.02.2010 21:09 |
Strona ma fajną treść ale wygląd jest okropny, oczywiście jest to tylko moje zdanie. |
|
|
googlebot |
Dodany dnia 07.05.2010 11:35:11
|
Przedszkolak Postów: 6 Data rejestracji: 04.05.2010 13:32 |
Wygląd okrutny, strona nieprofesjonalna. |
|
Przejdź do forum: |