ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 11

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,396
Najnowszy użytkownik: Kelly Melody

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Apis
30.10.2024 07:24:24
W grudniu pyknie mi 19 lat tutaj.

krystian1988
28.10.2024 19:47:21
Już bliżej niż dalej Grin mi strzeliło 15 w tym roku Grin

JazOOn
27.10.2024 23:16:23
No mi pyknie 20 w przyszłym roku

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Wyłączenia opcji w szukajce - 0 spełniających powyższe kryteria
razin
Witam.

Chcąc powyłączać opcje w standardowym szukaj skasowałem pliki:
/locale/Polish/search/members.php,
/locale/Polish/search/forums.php.
Następnie również:
/includes/search/search_forums_include.php, /includes/search/_search_forums_include_button.php, /search/search_members_include.php, /search_members_include_button.php,
lecz przy szukaniu czegokolwiek zostały teksty w localach 0 spełniających powyższe kryteria w pozycji 5 i 8.

Nie wiem gdzie co jeszcze zostało więc proszę o pomoc.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - jantom 22.08 - 13:05

Edytowane przez konto usuniete dnia 21.08.2010 14:14:41

Wścibski Gość
Dodany dnia 01.11.2024 07:21:58
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
jantom
Na pewno masz oryginalne search.php?

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - jantom 22.08 - 13:05

http://jantom.info
razin
Tak gdyż pochodzi ze świeżej paczki PF V7.01

Najlepsze jest to iż w ustawieniach wyszukiwania w PA Ustawienia - Główne ustawienia i pozycja szukania nadal jest użytkownicy i forum.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - jantom 22.08 - 13:06

Edytowane przez razin dnia 22.08.2010 10:32:01

jantom
Poprzenosiłem posty i zrobiłem z tego nowy temat. Wracając do sprawy - co do drugiego problemu, to widać usunąłeś locale nie z tej wersji, z której korzystasz - lista opcji jest tworzona na podstawie locali.

http://jantom.info
razin
Aktualizując skrypt do nowej wersji robiłem wszystko wg instrukcji w paczce jednocześnie nadpisując wszystkie pliki z paczki ze starych na wersję v7.01

Info z paczki

Po pierwsze, musisz wgrać skrypt aktualizujący z katalogu /upgrade v7 do katalogu /administration znajdującego się na Twoim serwerze oraz katalog /files/locales do głównego katalogu strony. Bez plików językowych, część nazw nie doda się poprawnie. Zaloguj się jako Główny administrator i przejdź do zakładki Zarządzanie stroną w panelu administratora, kliknij na Aktualizacja, a następnie postępuj zgodnie z pojawiającymi się na ekranie wskazówkami. MUSISZ przejść przez wszystkie etapy aktualizacji! Proces aktualizacji kończy się dopiero wtedy, gdy na ekranie będzie jedynie widoczny komunikat 'Database upgrade complete'.
BARDZO WAŻNE: W tym wydaniu wprowadzono wiele zmian w strukturze systemu, niektóre elementy Twojej strony mogą nie działać poprawnie, dopóki nie zaktualizujesz wszystkich plików. MUSISZ wgrać WSZYSTKIE pliki z katalogu /files.

Mam kodowanie w ISO i tylko edytując locale naruszyłem odpowiedzialną za kodowanie ww. nie dotykając tych w UTFie
Edytowane przez razin dnia 22.08.2010 15:01:31

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl