ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 11

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,396
Najnowszy użytkownik: Kelly Melody

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Apis
30.10.2024 07:24:24
W grudniu pyknie mi 19 lat tutaj.

krystian1988
28.10.2024 19:47:21
Już bliżej niż dalej Grin mi strzeliło 15 w tym roku Grin

JazOOn
27.10.2024 23:16:23
No mi pyknie 20 w przyszłym roku

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Brak możliwości ponownego wejścia na stronę po wylogowaniu.
Spaik
Witam serdecznie. Właśnie dzisiaj zauważyłem że po wylogowaniu z mojej strony, takowa nie wczytuje się ponownie. Do tej pory używałem Firefoxa i na nim wszystko gra. Lecz dzisiaj zainstalowałem Chrome i pojawił się taki problem. Z ciekawości również zainstalowałem Operę i na niej również widnieje taki problem. Wie ktoś może gdzie leży błąd?

Wścibski Gość
Dodany dnia 01.11.2024 09:21:45
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
DJPromo
Podany kod błędu odnosi się do tego fragmentu pliku

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Dokładnie chodzi tu o COOKIE być może masz coś przeglądarkami lub ich ustawieniami. Osobiście nie spotkałem się z tym błędem na którejś z wersji Fusiona posiadam wyżej wymienione przeglądarki w najnowszych wersjach do testów. Odinstaluj je wyczyść pliki tymczasowe systemu i wgraj ponownie. Masz jakieś zapory lub coś co może blokować ?
Pomogłem Kliknij Pomógł
Życie to chwila zbyt krótka aby móc .... Życie to chwila / trzeba patrzeć i podziwiać Smiledjpromo6.jpg

Spaik
Na fusionie tez sie nie spotkalem. Lecz tak jak wspomnialem zainstalowalem wczoraj. Tak jak myslalem to jest szerszy błąd. Zalozylem innym temat który poniekąd łączy się z tym.
http://www.php-fu...ost_154078

---
Witam. Wcześniej pisałem post odnośnie mojej strony opartej na php-fusion która po wylogowaniu nie laduje sie ponownie. Sprawdziłem ten problem wchodząc na Support i okazuje się ze Chrome nie lubi się z tym wlasnie systemem CSS. Po wylogowaniu z supportu wyskakuje błąd:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Ten sam problem występuje również w przeglądarce Opera.

Wie ktoś może o co chodzi?
Edytowane przez jantom dnia 26.10.2010 16:57:43

jantom
Możesz podać więcej szczegółów? Może w przypadku wylogowywania się z określonej podstrony? Jestem użytkownikiem Opery i zdecydowanie nie spotykam się z podanymi przez Ciebie problemami. Wtyczki do chromowańca, dodatkowe programy/widżety/firewall? Może konfiguracja samej przeglądarki? Tak czy siak, sprawę zbadamy, ale zastanawia mnie to, dlaczego nikt wcześniej nam o tym nie wspominał.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - jantom 26.10 - 16:56

http://jantom.info
Spaik
Sprawa jest taka ze na wszystkich stronach opartych o php-fusion tak sie dzieje. Zalozylem podobny temat na stronie glownej fusiona i tam narazie brak odpowiedzi.
Na firefoxie takich problemow nie mam. Wczoraj zainstalowalem Chrome i pojawil sie taki blad. Myslalem ze to wina przegladarki wiec sciagnalem i zainstalowalem opere. I na niej dzieje sie tak samo.
Opera jak i Chrome sa swiezo zainstalowanymi przegladarkami ktorych wczesniej nie uzywalem. Wiec naprawde nie wiem dlaczego tak sie dzieje.

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie posta - jantom 26.10 - 16:56

jantom
Sprawdź inne programy działające w tle. Chromium i Opera w wersjach linuksowych nie zwracają błędów, przynajmniej w moim wypadku.
Edytowane przez jantom dnia 26.10.2010 17:04:16

http://jantom.info
Spaik
Wlasnie to sprawdziłem na innym komputerze i tam problemu nie ma. Teraz pytanie dlaczego taki problem wystepuje na moim komputerze ? Posiadam legalnego Windowsa 7. Ma ktos moze jakis pomysl?

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl