Zobacz temat
Dodatkowe Strony i Panel Linków
|
|
mrhankey |
Dodany dnia 09.01.2006 11:12:44
|
Przedszkolak Postów: 7 Data rejestracji: 09.01.2006 11:08 |
Witam, 1.Zacząłem dopiero prace z php-fusion i mam problem, jak stworzyc nowa strone aby po kliknieciu na link otwierala sie stantardowo w srodku okna? 2.W jaki sposob na panelu bocznym, np. navigacji stworzyć liste linkow ktora bedzie sie przewijała wyswietlajac obrazki To na razie tyle, z góry dziękuje za pomoc Poprawilem temat/Pieka Edytowane przez Pieka dnia 09.01.2006 11:40:32 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 23.11.2024 04:02:45
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 09.01.2006 11:29:58
|
Postów: 19882 Pomógł: 767 v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
mrhankey napisał/a: Witam, 1.Zacząłem dopiero prace z php-fusion i mam problem, jak stworzyc nowa strone aby po kliknieciu na link otwierala sie stantardowo w srodku okna? 2.W jaki sposob na panelu bocznym, np. navigacji stworzyć liste linkow ktora bedzie sie przewijała wyswietlajac obrazki To na razie tyle, z góry dziękuje za pomoc Witaj! Jak myslisz, po co jest na tej stronie Szukaj ? Jestes pewny, ze nigdy nikt o to nie pytal i Ty jestes pierwszy?? Dlaczego pierwsze nie poszukasz, tylko od razu zadajesz pytanie? Ledwo sie zarejestrowales i pierwsze co zrobiles to... Zalozyles temat?!! Jak mozesz? Po co my sie staramy?? :( Odpowiedzi: 1. Wchodzisz do Panela Admina => Zarzadzanie Trescia i klikasz na Dodatkowe Strony (lub czasami jest to pod nazwa Strony Informacyjne). Tworzysz strone, zapisujesz, a link, ktory otrzymujesz dodajesz do Menu Strony. 2. Rejestrujesz sie w Laboratorium Modulow (nasz Download) i pobierasz ten plik: MOD - Weblinks_Scroll Mozesz tez nie bawic sie w sciaganie pliku i dodac ponizszy kod (zastapic tam istniejacy) do Panela na stronie. Zeby nie bylo niejasnosci: pierwszy i ostatni raz pomagam Ci w ten sposob! Prosze szukac!! Dotyczy to wszystkich. Edytowane przez Pieka dnia 09.01.2006 11:39:16 Jestem jaki jestem
|
|
Przejdź do forum: |