Zobacz temat
[Praca][Zlecenie] Wznowienie projektu i/lub stworzenie Vote Menu
|
|
Roki |
Dodany dnia 27.12.2010 21:11:22
|
Przedszkolak Postów: 1 Data rejestracji: 27.12.2010 20:09 |
Witam, w pierwszej części mojego postu poszukuje programisty, który zna się na PHP-Fusion. Oferuję możliwość szybkiego rozwoju i zapewnienie o braku nudy. Do tego przemiłą atmosferę. Cały projekt jaki organizuje znany był pod nazwą Antycheat.pl. Serwis ten został zamknięty jakiś czas temu i postanowiłem, że czas, aby ten serwis zaczął ponownie działać. Współpracował on z siecią STER-Gaming.pl, a tym samym z tej sieci serwerów pochodzę. Teraz przejdę do samego zlecenia jeśli nikt się nie zgłosi. Zlecenie polega na tym, by stworzyć jakby nowy system. Wyszukiwarka oparta na pewnej wytycznej zwanej STEAM_ID. Dlatego, że dawny serwis współpracował z serwisem http://blackliste..., cały przebieg dodawania zgłoszenie wygląda tak samo. Chodzi mi o "skopiowanie" wszystkich danych i przełożenie ich na PHP-Fusion, a także modyfikację strony głównej, aby nie przypominała standardowej strony. Jeśli potrzebne będą jakieś screenshoty po rejestracji, to dodam je. Co do samego Modu mam jedno pytanie. Jaki będzie koszt stworzenia takiego systemu? Kontakt: GG: 636044 Pozdrawiam Roki Edytowane przez Pieka dnia 27.12.2010 21:16:30 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.11.2024 17:50:22
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |