ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 10

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,396
Najnowszy użytkownik: Kelly Melody

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Apis
30.10.2024 07:24:24
W grudniu pyknie mi 19 lat tutaj.

krystian1988
28.10.2024 19:47:21
Już bliżej niż dalej Grin mi strzeliło 15 w tym roku Grin

JazOOn
27.10.2024 23:16:23
No mi pyknie 20 w przyszłym roku

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Panel logowania na logu zamiast w panelu w skórce Radio
Lion993
Witam.

Mam problem z moim panelem logowania. Nie wiedzieć czemu znajduje się on na logo zamiast w panelu. Błąd można zobaczyć wchodząc na stronę: www.racef1.pl

PW od moderatora:
  1. Brak Stopki! - Pieka 28.12 - 23:30

Edytowane przez Pieka dnia 28.12.2010 23:33:17

Wścibski Gość
Dodany dnia 01.11.2024 19:36:17
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Gismo_PL
Panel logowania umieszczony w nagłówku czyli na tle Twojego banera to nie jest błąd tylko taka struktura theme'a. W zasadzie to powinieneś o tym wiedzieć wybierając ją jako domyślną/startową dla odwiedzających-no chyba, że masz losowo wybierane theme'y Grin.
Nic nie stoi na przeszkodzie, abyś sobie odpalił panel logowania: user_info_panel na lewej lub prawej stronie. To są jednak kolego podstawy i wielkiej filozofii do tego nie trzeba. Poza tym zacznij troszkę więcej czytać niż pisać, bo obawiam się że za jakiś czas napiszesz nam informację o błędzie w news'ach w formie wyświetlania godziny jego publikacji.

http://fsong.pl
Lion993
Gismo_PL napisał/a:
Panel logowania umieszczony w nagłówku czyli na tle Twojego banera to nie jest błąd tylko taka struktura theme'a. W zasadzie to powinieneś o tym wiedzieć wybierając ją jako domyślną/startową dla odwiedzających-no chyba, że masz losowo wybierane theme'y Grin.
Nic nie stoi na przeszkodzie, abyś sobie odpalił panel logowania: user_info_panel na lewej lub prawej stronie. To są jednak kolego podstawy i wielkiej filozofii do tego nie trzeba. Poza tym zacznij troszkę więcej czytać niż pisać, bo obawiam się że za jakiś czas napiszesz nam informację o błędzie w news'ach w formie wyświetlania godziny jego publikacji.

Kolego proszę zauważyć że ten panel logowania uciekł właśnie z panelu który jest po lewej stronie.

img149.imageshack.us/img149/2711/logogogol.th.png
Edytowane przez Lion993 dnia 29.12.2010 10:20:41

Gismo_PL
Sam nie uciekł a wydaje mi się, że grzebałeś w kodzie. Wrzuć kod formularza w tagi div:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

To powinno pomóc.

Drecha
Nie pomogę, choć akurat wiem jak, gdyż złamałeś licencję, koleżko Smile

Gismo_PL
Z tego co zauważyłem to kolega Lion993 szuka głupiego, który jeszcze to za niego zrobi bo niestety na stronie nie widać jakichkolwiek nawet prób podejścia do tematu. Ręce po prostu opadają Sad.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl