Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Przede wszystkim witam wszystkich użytkowników. Jestem nowy na tym forum i jeszcze trochę zielony jeśli chodzi o PHP Fusion. Tyle tytułem wstępu.
Przeszukałem już forum, jednak nie znalazłem odpowiedzi, jak mawiali starożytni górale: "Sztuką jest postawić odpowiednie pytanie", cóż, dziś najwyraźniej opadła mnie niemoc "tfórcza" :)))
Chciałbym mianowicie miniatury poszczególnych galerii wstawić na stronę główną, w środkowej kolumnie. Chodzi mi mniej więcej o taki układ:
Newsy
Jakiś wypełniacz
Galeria
O ile Newsy są już automatycznie przypisane do głównej to Galeria jest tylko w menu. Jak się uporać z tym problemem? Przy okazji czy jest wtyczka, pokazująca losowe zdjęcie z galerii? - Odpowiem sam sobie: Jest :)
Pozdro
Fil
P.S. Dotychczas pracowałem na zupełnie innym CMSie, inna filozofia, inne rozwiązania, stąd mój problem, pytania, które lądują w wyszukiwarce nie dają żadnych odpowiedzi. Może zbyt skomplikowałem pytanie? Zapytam inaczej. Jak przenieść element z menu na strone główną, np: galerie?