ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Brak wyświetlania tytułów artykułów w danej kategorii
Krystian
Witam

Przeszukałem forum i żaden ze znalezionych problemów jakoś nie pasował (jeśli coś pominąłem to z góry przepraszam) do tego co zaraz opiszę.
Otóż swego czasu przenosiłem stronę z serwera yoyo na cba i wszystko działo do dziś OK, a przynajmniej tak się mi zdawało. Nie używałem w zasadzie artykułów (był tylko jeden) więc przeoczyłem jeden problem, który zauważyłem dopiero dzisiaj, kiedy dodałem drugi artykuł. Otóż po wejściu w dział "Artykuły" wyświetla mi kategorię (na chwilę obecną jest jedna). W owej kategorii są dwa artykuły, niestety po włączeniu tej kategorii zamiast wyświetlić mi najpierw tytuły owych artykułów wyświetla mi oba artykuły połączone w całość.
Nie wiem czy zrobiłem gdzieś błąd przy przenoszeniu strony (to pewniejsze) czy przy aktualizacjach.
Podmieniłem już dwa pliki związane z artykułami, wyłączyłem na próbę wtyczki i zmieniłem też skórkę na podstawową i nic nie pomogło. Błąd chyba jest gdzieś w bazie, ale mogę się mylić jak na laika przystało.
Mam PHP-Fusion v7.01.05
Będę wdzięczny za wszelką pomoc.
Adres strony:
http://www.zsaklo...

PW od moderatora:
  1. Przeniesienie tematu - Pieka 15.04 - 18:03

Wścibski Gość
Dodany dnia 22.11.2024 09:01:18
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Nie wiem, z czym Ty masz problem, ale z pewnoscia nie jest to wyswietlanie tytulow, predzej zrozumienie ich dzialania i budowy. Masz w kategorii wyswietlone oba tytuly artykulow, z tym, ze Ty zamiast umiescic opis w czesci streszczenia, a nastepnie calosc w czesci wlasciwej zapakowales wszystko do tego pierwszego...
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Krystian
Wstyd, po prostu brak wytłumaczenia - zamiast sprawdzić gdzie wrzucam treść to zacząłem doszukiwać się nie wiadomo czego. O rany, ale blaga... Próbuję właśnie zapaść się pod ziemię...
No nie mogę - chyba nie przeżyje tego.
Tyle w kwestii moje gapiostwa - następnym razem zacznę od najbardziej banalnych wyjaśnień problemów, zamiast doszukiwać się drugiego dna.
Postaram się teraz dostrzec dobre strony całego zamieszania - przynajmniej dobrze przeniosłem stronę Grin

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl