Zobacz temat
Brak wyświetlania tytułów artykułów w danej kategorii
|
|
Krystian |
Dodany dnia 15.04.2011 16:57:32
|
Przedszkolak Postów: 60 Data rejestracji: 10.03.2006 16:56 |
Witam Przeszukałem forum i żaden ze znalezionych problemów jakoś nie pasował (jeśli coś pominąłem to z góry przepraszam) do tego co zaraz opiszę. Otóż swego czasu przenosiłem stronę z serwera yoyo na cba i wszystko działo do dziś OK, a przynajmniej tak się mi zdawało. Nie używałem w zasadzie artykułów (był tylko jeden) więc przeoczyłem jeden problem, który zauważyłem dopiero dzisiaj, kiedy dodałem drugi artykuł. Otóż po wejściu w dział "Artykuły" wyświetla mi kategorię (na chwilę obecną jest jedna). W owej kategorii są dwa artykuły, niestety po włączeniu tej kategorii zamiast wyświetlić mi najpierw tytuły owych artykułów wyświetla mi oba artykuły połączone w całość. Nie wiem czy zrobiłem gdzieś błąd przy przenoszeniu strony (to pewniejsze) czy przy aktualizacjach. Podmieniłem już dwa pliki związane z artykułami, wyłączyłem na próbę wtyczki i zmieniłem też skórkę na podstawową i nic nie pomogło. Błąd chyba jest gdzieś w bazie, ale mogę się mylić jak na laika przystało. Mam PHP-Fusion v7.01.05 Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Adres strony: http://www.zsaklo... PW od moderatora:
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.11.2024 09:01:18
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 15.04.2011 18:02:58
|
Postów: 19882 Pomógł: 767 v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Nie wiem, z czym Ty masz problem, ale z pewnoscia nie jest to wyswietlanie tytulow, predzej zrozumienie ich dzialania i budowy. Masz w kategorii wyswietlone oba tytuly artykulow, z tym, ze Ty zamiast umiescic opis w czesci streszczenia, a nastepnie calosc w czesci wlasciwej zapakowales wszystko do tego pierwszego...
Jestem jaki jestem
|
|
|
Krystian |
Dodany dnia 15.04.2011 18:15:28
|
Przedszkolak Postów: 60 Data rejestracji: 10.03.2006 16:56 |
Wstyd, po prostu brak wytłumaczenia - zamiast sprawdzić gdzie wrzucam treść to zacząłem doszukiwać się nie wiadomo czego. O rany, ale blaga... Próbuję właśnie zapaść się pod ziemię... No nie mogę - chyba nie przeżyje tego. Tyle w kwestii moje gapiostwa - następnym razem zacznę od najbardziej banalnych wyjaśnień problemów, zamiast doszukiwać się drugiego dna. Postaram się teraz dostrzec dobre strony całego zamieszania - przynajmniej dobrze przeniosłem stronę |
|
Przejdź do forum: |