Zobacz temat
Nie można otworzyć strony - No input file specified albo Error 404 - Page not found
|
|
Kazimierz |
Dodany dnia 30.05.2011 19:04:17
|
Przedszkolak Postów: 29 Data rejestracji: 24.10.2006 12:29 |
Cześć. Poradźcie coś, bo szukam, stosuję znalezione rozwiązania i dalej nic. Strona działa jak należy przez ostatnich prawie 5 lat i w zeszłym tygodniu padła - zamiast niej pojawia się komunikat: albo: w zależności od przeglądarki. Nie otwiera się żaden plik php. Jedyne co mogę zrobić, to stworzyć plik .htaccess i ustawić na sztywno wyświetlanie jakiejś strony informacyjnej html. Ustawienie w tym pliku wyświetlania strony na news.php skutkuje komunikatem serwera hostingu: Na pewno stało się coś po stronie hostingu, bo admini musieli wprowadzić dla mnie nową nazwę usera, żebym w ogóle mógł się zalogować na FTP. Na FTP mam poprzednią domenę w komplecie i tę nową. Baza też jest, chyba sprawna. Przywrócenie do funkcjonowania skrzynek pocztowych też im zajęło kilka dni i pierwsza nazwa user też musiała zostać zlikwidowana i zastąpiona nową. Sądząc po datach, pliki konfiguracyjne ani inne nie były modyfikowane. Nie ma też nowych plików, więc raczej nikt się na konto nie włamał. Co z tym zrobić? Jakie parametry konfiguracyjne mogę sprawdzić? Czy w tej sytuacji upgrade do wersji 7.0 mógłby rozwiązać sprawę, czy może po prostu usunąć wszystko i zainstalować od początku? Widzę, że goście z hostingu nie bardzo wiedzą co robić. Dzięki za pomoc. Adres strony http://analizyryn...l/news.php Edytowane przez Kazimierz dnia 30.05.2011 19:47:38 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 21.11.2024 12:17:31
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |