Zobacz temat
Panel "Ostatnio dodane" z zarządzaniem - Latest Additions Panel
|
|
bogdan |
Dodany dnia 14.06.2011 07:29:39
|
Ekspert Postów: 2451 Pomógł: 164 v7.02.07 Data rejestracji: 21.07.2009 12:55 |
Siemanko Znalazłem bardzo ciekawy panel/wtyczkę na głównym supporcie -> http://www.php-fu...don_id=308 Jest to panel pokazujący ostatnio dodanych użytkowników, awatary, zdjęcia, artykuły, komentarze, pobrane pliki, posty na forum. Wtyczka posiada opcje zarządzania w której ustalamy, jakie funkcje mają być wyświetlane. Dodatkowo jako bonus, można uaktywnić w PA wtyczki, panel "Najczęściej oglądane". Instalacja: Wg. opisu autora w readme, wtyczka zrobiona pod wersję PHP-Fusion v7.02.xx Folder latest_additions_panel wrzucamy na serwer do katalogu infusions. Przechodzimy na naszej stronie do PA -> zarządzanie stroną -> wtyczki -> i instalujemy z rozwijanej listy. Po instalacji automatycznie tworzy nam się panel "Ostatnio dodane". W zarządzaniu wtyczki jest domyślnie ustawiony na "wyłączony". Paczka przetłumaczona (chyba dobrze) przeze mnie - proszę o sprawdzenie Pliki językowe w iso i utf8. Pozdrawiam bogdan
bogdan dodał/a następującą plik:
Edytowane przez bogdan dnia 16.10.2014 16:31:25 Nie szukaj Szczęścia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 23.11.2024 02:25:11
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |