ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 24

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,393
Najnowszy użytkownik: Assassin

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
hARaFTP - Zapraszam/Pomoc
harapl
Witam wszystkich Smile
Od wakacji prowadze serwis poświęcony :
Manga&Anime
Gry
Filmy
Muzyka
Programy
ITP...

Serwis jakoś się rozwija itp..Lecz szukam chętnych osób które chciałyby pomóc Smile
Czyli szukam Adminków którzy zajeli się by dodawaniem plikczów itp...

Zapraszam wszystkich na http://hARaFTP.xt.pl
Chętni którzy chcą pomóc proszę o pisanie PW na moim serwisie.
Pozdrawiam i prosze o wypowiadanie się na temat mojego serwisu.

@ehh sorkiz a powyższy offtop - REKLAMA ...

Ale nie zbaczając z tematu.
Potrezbóje również osóŹleGrafików,Osób którzy potrafią zrobić thema).
Znacie może jakieś dobre serverki gdzie można wrzucać pliczki ?

http://hARaFTP.xt.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 22.12.2024 18:35:01
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
filipb
Strasznie długo się ten sajt otwiera, mam szybkie łącze, a i tak nie doczekałem końca ładowania. Stronka generalnie si, ale może tak jakaś specjalizacja, witryn na których masz wszystko jest na pęczki, dzisiejszy świat idzie w kierunku specjalizacji. Albo zajmujesz się filmem, albo anime, albo jeszcze czymś innym, ale tylko tym jednym. Po co sztucznie przyciągać do siebie internautów?
Pozdro

Fil

crasch
@filipb - a mnie sie wydaje że to tylko i wyłącznie serwis Warezowy tak więc "tematyka" chyba jest - ludzie tam wchodzą po pliki Grin.

@harapl - śledze od kiedyś twoje poczynania, moim zdaniem masz sporo pliczków (no i dobrze bo tak najszybciej przyciągniesz ludzi) ale conajmniej połowa a może i więcej linków już dawno wygasła i to bez wątpienia największy minus. Poza plikami nie widze na tej stronie nic innego co mogło by przyciągnąć ludzi. Sorry za takie mocne słowa, ale moim zdaniem przyciąganie ludzi downloadem który nie działa nawet do połowy jest troszke nie uczciwe. Ja bym na Twoim miejscu usunął nie działające linki, bo to gdy ktoś sie najpierw rejestruje potem loguje i okazuje sie że to co chciał jest ale zassać sie nie da często umnie wyprowadzić z równowagi Pfft.

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

filipb
Warezowy czy nie, nadal uważam, że jest tam mydło i powidło Smile Wydaje mi się, że przyszłością jest specjalizacja, to nisza, która chyba nigdy nie zostanie zapełniona, a walenie wszystkiego w jeden worek kojarzy mi się trochę z brakiem koncepcji i wizji swojej strony. Trochę za dużo już sajtów na których można znaleźć wszystko i nic.
Niemniej jest to moje prywatne zdanie i nikomu go nie narzucam.
Pozdro

Fil

harapl
wiec tak jest to werezik zgadza sieSmile
myslalem nadym zeby zajac sie tylko jedna tematyka -anime
wiec tak:
Teraz moja www(redaktorzy) zajmuja sie naprwa wszystkich linkow.
Naprawilismy te dzialy narazie ktore ciesza sie najwieksza popularnoscia czyli Manga&Anime powyzej 90% linkow jest sprwaa moze nawet i 100 % Smile
-oczywiscie niektore usunelismy bo niemielismy alterantywnych linkow
Kazdy z redaktorow zabiera sie za innny dzial jesli znajdzie alterantywny link to umieszcza (podmienia go) a jesli nie usuwa link z Downladu.
Odnosnie linkow
Jest taka opcja na mojej www jak Zgłoś nieczynny link(jest to opcja dla tych osob które potrezboje danego pliku :filmy,gry,muzkya itp..-jesli link nie dziala osoby zglaszaja poprzez ta opcje i naprwaiamy link jak najszybciej trwa to maksymalnie 12h-zazwyczaj zostaje zglszony i po 3 h zostaje naprwaiony).
Ciesze sie ze szczeze wypowidacie sie o moim serwisieSmile
Właśnie oto w tym chodzi Smile
Ehh odnosnie servera.
Szukam sponsora na www...
Mialem sponsora lecz mialem problemy z przeniesieniem bazy danych na inny server ...i musialem zrezygnowac z sponsora...ehh niestety...jesli ktos by chcial "zaspnosorwac serwis" prosze pisa PW na http://hARaFTP.xt.pl -host albo cos innego jakies nagrody niewiem kazdy hee upominek sie przydaSmile

Ale najwazniejsze jest to chyba ze poszukuje ludzi do redakcji.
Bo poco stawiac kolejna www jesli mozna przylaczyc sie do kgos i wspolprwacowac z nim i zrobic naprwade spory fajny serwis na ktorym moze znajdowac sie cos ciekawego.
W naszej radakcji jest obecnie ok 5 osob wiec niedziwicie sie mozolna praca redakcji.
Uwieszcie mi ze starmy sie robic to co tylko w naszej mocy..i jakos to nam wychodziSmile
Ale daje jeszce raz jeden apel.
CHESZ POMÓC ?Napisz mi PW na http://hARaFTP.xt.pl
Szukam Redaktorów/Moderatorow/Recenzantow.

http://hARaFTP.xt.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl