Zobacz temat
[Zlecenie] Wykonanie rozbudowanej wtyczki i themu
|
|
mati251195 |
Dodany dnia 09.08.2011 18:53:35
|
Przedszkolak Postów: 32 Ostrzeżeń: 4 Data rejestracji: 03.06.2010 13:50 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Witam, Poważnie rozważam zlecenie wykonania bardzo rozbudowanej wtyczki jakiejś osobie, która zrobi to w miarę tanio i dobrze. Potrzebują wtyczki wraz z instalatorem, kartami do Panelu Admina i stronami wyświetlającymi dane z bazy na stronie. Wtyczka ma być do PHP Fusion v7. Chcę, aby osoba pozwoliła mi również po wykonaniu wtyczki na jakiejś poprawki czy małe zmiany, ew. dodanie jakiś małych opcji, bo trudno jest na raz przekazać wszystkie informacje przy tak rozbudowanej wtyczce. Oto opis wtyczki, proszę o pytania i wycenę projektu: Potrzebuję wielu wtyczek, który jest połączony w jeden zgrane ze sobą system. Jest on bardzo rozbudowany, dlatego opiszę po kolei wszystkie jego części. Na początku chce mieć panel Admina w którym będą mógł dodawać nowe Grand Prix w których będą zawarte takie informacje jak: Pełna nazwa, np. Gran Premio de Espańa Telefonica, nazwa skrócona, np. GP Hiszpanii oraz nazwa toru, która również sama się dobierze. Chcę wybierać z listy tylko nazwę skrócą, a pełna sama się dobierze. Do tego będą wpisywał ilość okrążeń, pogodę, datę wyścigu i datę poszczególnych sesji. Dane te będą się wyświetlały w pasku GP po najechaniu na które wyświetla się krótki opis tak jak na stronie f1el.pl. Zdobywaca Pole Position, kierowcy będący na podium oraz rekord i rekordzista toru będą się ustawiały automatycznie. Jeśli Gp sienie odbyło flaga jest kolorwa, jeśli się odbyło to jest czarno-biała. Później powiem skąd będą brane te dane. Dane odnośnie wszystkich GP będą także w panelu Grand Prix jak na stronie f1el.pl pod menu. Tam aktualnie jest tylko następne i poprzednie GP, a ja chcę, aby były wszystkie. GP Następne i poprzednie będzie wybierane na podstawie daty. Do każdego wyścigu mam podaną datę. To GP, które jeszcze nie było, a odbędzie się najwcześniej pokaże się w następne GP, a to wcześniejsze w poprzednim GP. Przewijanie ma być podobne do tego, które jest tu: f1.wp.pl. Rozumiecie o co chodzi-? Każdy team ma mieć własną podstronę na której będą zawarte takie informacje jak: tu: http://f1el.pl/in...etale_id=6 Po kliknięciu na Nick kierowcy przekierowuje na stronę danego kierowcy. Strona kierowcy ma zawierać Nick, nr GG, rodzaj otrzymanej licencji, ilość Pole Position, Ilość wygranych, spis kar, ilość startów, liczbę punktów, ilość podium, liczbę nieobecności, liczbę tytułów mistrza ligi. Dodatkowo ma pokazywać jakie miejsce dany gracz miał w danych kwalifikacjach, które miejsce zdobył w danym wyścig i ile punktów na to dostał. Mają być klasyfikacje generalne kierowców i konstruktorów jak tu: http://f1el.pl/in...ela_g.php. Do tego klasyfikacje TOp10 kierowców, TOP5 teamów, TOP3 zdobywców Pole Position. TOP3 wygrywających i TOP3 karanych jak w panelu bocznym na f1el.pl. Dodatkowo podstronę Skład ligi jak tu: http://f1el.pl/in...espoly.php i licencje: http://img830.ima...anienj.png Do edytowania teamu ma być specjalna strona panelu Admina, podobnie jak Każdego kierowcy. Tylko rzeczy ile może sie generować automatycznie tyle ma się generować. Na stronie Admina teamu mogę edytować takie rzeczy jak: logo teamu, nazwa teamu, imiona i nazwiska kierowców (tych z prawdziwej F1 za których jeżdżą gracze). Na stronie kierowców wpisuje Nick, wybieram z listy team, dodaje dane odnośnie licencji, nr GG, rok urodzenia (wiek będzie się ustalał sam), ikonkę kierowcy. Dodatkowo chcę dodawać nowe kary i nieobecności. Na stronie odnośnie GP będą edytował takie dane jak: pełna nazwa, skrócona nazwa, data GP, nazwa toru, liczba okrążeń, flaga kolorowa i czarno-biała i nr wyścigu, dzień tygodnia i godzinę każdej z sesji. Do tego chcę mieć stronę w której będę wpisywał wyniki sesji. Na początku wybieram nazwę GP (skróconą), potem rodzaj sesji (I trening, II trening, kwalifikacje lub wyścig). Oczywiście tylko w wyścigu są przyznawane punkty. Jeśli wybiorę wyścig chcę mieć opcję, aby dawało danym kierowcom połowę punktów jeśli ni e przejadą oni 75% dystansu wyścigu. Po zapisaniu wyników generuje się specjalna podstronę z wynikami coś jak tutaj: http://f1portal.p...11/4619/7. Na początku mam tylko wierszy do wpisania kierowców, a kolejne pokazują się na kliknę na + czy coś podobnego , bo nigdy nie będzie takiej samej liczby graczy na danej sesji. Oprócz samych wyników chce mieć opcję wyboru sezonu, GP i sesji aby wyświetlić inne wyniki jak jest na tej stronie. Generowane wyniki są również brane do innych rzeczy takich jak: aktualizacja klasyfikacji, dodawanie kierowców kolejnych Pole Position, wygranych wyścig, podium itp. Podczas robienia wyników obok pozycji mam listę i z niej wybieram kierowcę, a team wybiera się sam. Do tego chcę podstronę w Panelu Admina do dodawania filmików. Dane będą się wyświetlały na takiej podstronie: http://f1el.pl/vi...age_id=50. Dodatkowo będą miał pola zaznaczenia, gdzie zaznaczę, który OnBoard ma być w panelu Grand Prix pod menu i jaki OnBorad ma tak być. A ile musiałbym dopłacić na wykonanie stylu do PHP Fusion do ligi F1. Układ ma być podobny do tego co jest teraz na f1el.pl. Ma być rotator na 5 newsów. Strona ma być zoptymalizowana pod kątem pozycjonowania, tagi, te <h1> <h2> itd. Aby łatwiej było zdobyć wyższe pozycje w Google. Oprócz tego nowy lepszy ShoutBox. Strona ma być możliwie lekka, aby szybko się ładowała i nie ma mieć błędów w validatorze. Na każdej przeglądarce ma wyglądać bardzo dobrze. Chodzi mi o wykonanie całego stylu wraz z wyglądem wszystkich podstron włącznie, np. z podglądem profilu i wszystkimi innym rzeczami. Ma być powiązane z F1. Proszę pooglądać jak wyglądają inne ligi F1. Ja chcę mieć oryginalny portal,_zero kopiowania od innych. Ma być lepsza niż konkurencji i przyjazna userowi. Oczywiście nie chcę stracić tych newsów co mam teraz, użytkowników i innych rzeczy. Na razie szukam osoby, która mi to zrobi i oferty za ile. jeśli ktoś ma lepszy pomysł na taką wtyczkę to proszę mi go przedstawić-? Edytowane przez Drecha dnia 09.08.2011 22:06:19 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.11.2024 12:28:11
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
kefirek |
Dodany dnia 10.08.2011 08:36:45
|
Zaawansowany Postów: 1191 Pomógł: 418 Ostrzeżeń: 1 v6.00.xxx Data rejestracji: 06.04.2008 21:59 |
Tutaj masz wtyczkę do prowadzenia wycigów f1 http://www.php-fu...d_id=30915 |
|
|
mati251195 |
Dodany dnia 10.08.2011 09:20:56
|
Przedszkolak Postów: 32 Ostrzeżeń: 4 Data rejestracji: 03.06.2010 13:50 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Tak tylko ona jest bardzo powiedzmy mała. U Ciebie to są praktycznie same wyniki i to trochę mało._Ja myślałem o czymś większym, tak jak to napisałem w pierwszym poście. Chciałbym, aby było centrum, w którym będzie dodawanie wyników, a potem moduły odpowiedzialne na karty teamów, karty kierowców, klasyfikacje, wyświetlanie wyników z poszczególnych sesji, pasek flag i panel Grand Prix. Oczywiście dziękuję za tę wtyczkę, jednakże skłaniałbym się ku swojemu projektowi. Czekam na oferty Wiadomość doklejona: Oferta odnośnie wtyczki już nieaktualna, znalazłem osobę, która mi to zrobi. Nie-mniej jednak nadal szukam kogoś, kto zrobi styl Edytowane przez Drecha dnia 10.08.2011 19:14:42 |
|
Przejdź do forum: |