Zobacz temat
troche krytyki ;)
|
|
Schmergiel |
Dodany dnia 28.01.2006 11:53:18
|
Przedszkolak Postów: 15 Data rejestracji: 26.01.2006 13:17 |
witam chciałbym troche pokrytykować otóż o ile ten system portalowy jest bardzo fajny i w ogóle to jako początkujący z nim zabawe mam wiele zastrzeżeń do jego supportu otóż wydaje mi sie że supporty innych systemów portalowych są owiele lepsze. np. 1. themy do fusiona. jesli chce sie jakis to trzeba wszystkie przegrać sobie na strone i pooglądać, oczywiscie jest kilka w galerii ale tylko kilka i screen nie oddaje tego tak jak strona. 2. pomoc na forum - niemal w kazdym wątku pisze: trzeba używaćszukarki, zadajcie sobie trudu troche i skorzystajcie z szukacza. moze i dobrze jednak jak juz ktos sobie zada ten trud to znajduje same wątki z takimi własnie odpowiedziami. moim zdaniem to jak juz to odrazu powinna być dawana odpowiedź albo usówane takie wątki. bo co mi z tego że mi wyswietli 100 wątków na zadane pytanie a w 99 pisze by uzyć wyszukiwarki 3. faq - w faqu powinno być wiecej zagadnien zwłaszcza tych które najczesciej pojawiają sie na forum i to wszystko chyba po za tym to całkiem fajnie tu i jak na razie na to o co pytałem dostawałem odpowiedzi |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.12.2024 18:40:55
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
JazOOn |
Dodany dnia 28.01.2006 12:00:12
|
Ekspert Postów: 2155 Pomógł: 2 v7.02.07 Data rejestracji: 21.02.2005 13:47 |
Schmergiel napisał/a: 1. themy do fusiona. jesli chce sie jakis to trzeba wszystkie przegrać sobie na strone i pooglądać, oczywiscie jest kilka w galerii ale tylko kilka i screen nie oddaje tego tak jak strona. tu się niezgodze, w galerii zawarte są niemal wszystkie themesy, które znajdują sie w downloadzie. Pozatym Galeria służy do orientacji - wybierasz kilka najbardziej odpowiadających ci skórek (czy to kolorystycznie czy inacze) i dopiero je oglądasz na serwerze w celu wybrania tej najlepszej. |
|
|
Schmergiel |
Dodany dnia 28.01.2006 12:02:46
|
Przedszkolak Postów: 15 Data rejestracji: 26.01.2006 13:17 |
no dobrze moze i tak jest ale themy to najmniejszy problem, najwazniejsze jest forum bo to na nim rozwiazuje sie wszystkie problemy i tam szuka sie pomocy |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 28.01.2006 12:08:54
|
Postów: 19885 Pomógł: 767 v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Schmergiel napisał/a: witam chciałbym troche pokrytykować Jak kazdy z nas masz do tego prawo, wiec... otóż o ile ten system portalowy jest bardzo fajny i w ogóle to jako początkujący z nim zabawe mam wiele zastrzeżeń do jego supportu Zaczyna sie robic ciekawie otóż wydaje mi sie że supporty innych systemów portalowych są owiele lepsze. np. 1. themy do fusiona. jesli chce sie jakis to trzeba wszystkie przegrać sobie na strone i pooglądać, oczywiscie jest kilka w galerii ale tylko kilka i screen nie oddaje tego tak jak strona. Wiekszosc skorek dla Fusiona znajduje sie w Laboratorium i to zarowno w downloadzie jak i galerii. Nie twierdze,z e posiadamy wszystkie, bo tak z pewnoscia nie jest, ale... Ale mamy wiecej od glownego supportu Fusiona, supportu MOD's i supportu themes!! Wiem to, bo sam wiekszosc plikow wstawialem!! Oczywiscie, ze najlepiej byloby, gdyby skorki mozna bylo obejrzec na zywo i gwarantuje Ci, ze tak sie stanie!! Wczesniej jednak musimy uporzadkowac swoje sprawy jako support. 2. pomoc na forum - niemal w kazdym wątku pisze: trzeba używaćszukarki, zadajcie sobie trudu troche i skorzystajcie z szukacza. moze i dobrze jednak jak juz ktos sobie zada ten trud to znajduje same wątki z takimi własnie odpowiedziami. moim zdaniem to jak juz to odrazu powinna być dawana odpowiedź albo usówane takie wątki. bo co mi z tego że mi wyswietli 100 wątków na zadane pytanie a w 99 pisze by uzyć wyszukiwarki Czy przyszlo Ci do glowy dlaczego tak sie dzieje?? Mysle, ze nie w przeciwnym razie nie byloby tego punktu, prawda? Wiekszosc z Was, moi drodzy zamiast szukac, idzie po najmniejszej linii oporu i zadaje pytanie na forum, a w zdecydowanej wiekszosci przypadkow odpowiedzi znajduja sie na forum i to wiekszej ilosci! Jesli juz ktos szuka, to po wpisaniu 2-3 wyrazow w szukaj stwierdza, ze tu nic nie ma i patrz zdanie wyzej. Usuwac watki? Nie drogi kolego. Nie usuwamy watkow, tylko przenosimy je do kosza lub zostawiamy w danym dziale, by inni zobaczyli co z takimi rzeczami robimy. Oczywiscie niektorzy sa "twardzi" i nigdy sie nie naucza, ale to juz inna historia 3. faq - w faqu powinno być wiecej zagadnien zwłaszcza tych które najczesciej pojawiają sie na forum Tak, zawsze moze byc wszystkiego wiecej. Mysle, ze zamiast pisac "dajcie wiecej" moze ktos raz napisze "widze, ze macie duzo pracy, wiec chcialem pomoc i dlatego opracowalem dla nas wszystkich, a w szczegolnosci dla poczatkujacych "Fusionowcow". Nawiet nie wiesz jak bardzo byloby nam milo!! i to wszystko chyba po za tym to całkiem fajnie tu i jak na razie na to o co pytałem dostawałem odpowiedzi Dziekuje w imieniu calej administracji Dziekuje takze za slowa krytyki, ktora mam nadzieje wykorzystac do polepszenia uzytecznosci naszego, podkreslam NASZEGO portalu Edytowane przez Pieka dnia 28.01.2006 12:09:41 Jestem jaki jestem
|
|
Przejdź do forum: |