ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 20

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,393
Najnowszy użytkownik: Assassin

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
troche krytyki ;)
Schmergiel
witam
chciałbym troche pokrytykować Pfft
otóż o ile ten system portalowy jest bardzo fajny i w ogóle to jako początkujący z nim zabawe mam wiele zastrzeżeń do jego supportu Wink

otóż wydaje mi sie że supporty innych systemów portalowych są owiele lepsze.
np.
1. themy do fusiona. jesli chce sie jakis to trzeba wszystkie przegrać sobie na strone i pooglądać, oczywiscie jest kilka w galerii ale tylko kilka i screen nie oddaje tego tak jak strona.
2. pomoc na forum - niemal w kazdym wątku pisze: trzeba używaćszukarki, zadajcie sobie trudu troche i skorzystajcie z szukacza. moze i dobrze jednak jak juz ktos sobie zada ten trud to znajduje same wątki z takimi własnie odpowiedziami. moim zdaniem to jak juz to odrazu powinna być dawana odpowiedź albo usówane takie wątki. bo co mi z tego że mi wyswietli 100 wątków na zadane pytanie a w 99 pisze by uzyć wyszukiwarki
3. faq - w faqu powinno być wiecej zagadnien zwłaszcza tych które najczesciej pojawiają sie na forum

i to wszystko chyba
po za tym to całkiem fajnie tu i jak na razie na to o co pytałem dostawałem odpowiedzi Wink

Wścibski Gość
Dodany dnia 22.12.2024 18:40:55
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
JazOOn
Schmergiel napisał/a:

1. themy do fusiona. jesli chce sie jakis to trzeba wszystkie przegrać sobie na strone i pooglądać, oczywiscie jest kilka w galerii ale tylko kilka i screen nie oddaje tego tak jak strona.

tu się niezgodze, w galerii zawarte są niemal wszystkie themesy, które znajdują sie w downloadzie. Pozatym Galeria służy do orientacji - wybierasz kilka najbardziej odpowiadających ci skórek (czy to kolorystycznie czy inacze) i dopiero je oglądasz na serwerze w celu wybrania tej najlepszej.

Schmergiel
no dobrze moze i tak jest ale themy to najmniejszy problem, najwazniejsze jest forum bo to na nim rozwiazuje sie wszystkie problemy i tam szuka sie pomocy

Pieka
Schmergiel napisał/a:
witam
chciałbym troche pokrytykować Pfft

Jak kazdy z nas masz do tego prawo, wiec...

otóż o ile ten system portalowy jest bardzo fajny i w ogóle to jako początkujący z nim zabawe mam wiele zastrzeżeń do jego supportu Wink

Zaczyna sie robic ciekawie Smile

otóż wydaje mi sie że supporty innych systemów portalowych są owiele lepsze.
np.

Wiekszosc skorek dla Fusiona znajduje sie w Laboratorium i to zarowno w downloadzie jak i galerii.
Nie twierdze,z e posiadamy wszystkie, bo tak z pewnoscia nie jest, ale...
Ale mamy wiecej od glownego supportu Fusiona, supportu MOD's i supportu themes!!
Wiem to, bo sam wiekszosc plikow wstawialem!!
Oczywiscie, ze najlepiej byloby, gdyby skorki mozna bylo obejrzec na zywo i gwarantuje Ci, ze tak sie stanie!!
Wczesniej jednak musimy uporzadkowac swoje sprawy jako support.

2. pomoc na forum - niemal w kazdym wątku pisze: trzeba używaćszukarki, zadajcie sobie trudu troche i skorzystajcie z szukacza. moze i dobrze jednak jak juz ktos sobie zada ten trud to znajduje same wątki z takimi własnie odpowiedziami. moim zdaniem to jak juz to odrazu powinna być dawana odpowiedź albo usówane takie wątki. bo co mi z tego że mi wyswietli 100 wątków na zadane pytanie a w 99 pisze by uzyć wyszukiwarki

Czy przyszlo Ci do glowy dlaczego tak sie dzieje??
Mysle, ze nie w przeciwnym razie nie byloby tego punktu, prawda? Wink
Wiekszosc z Was, moi drodzy zamiast szukac, idzie po najmniejszej linii oporu i zadaje pytanie na forum, a w zdecydowanej wiekszosci przypadkow odpowiedzi znajduja sie na forum i to wiekszej ilosci!
Jesli juz ktos szuka, to po wpisaniu 2-3 wyrazow w szukaj stwierdza, ze tu nic nie ma i patrz zdanie wyzej.
Usuwac watki? Nie drogi kolego. Nie usuwamy watkow, tylko przenosimy je do kosza lub zostawiamy w danym dziale, by inni zobaczyli co z takimi rzeczami robimy.
Oczywiscie niektorzy sa "twardzi" i nigdy sie nie naucza, ale to juz inna historia Grin

3. faq - w faqu powinno być wiecej zagadnien zwłaszcza tych które najczesciej pojawiają sie na forum

Tak, zawsze moze byc wszystkiego wiecej. Mysle, ze zamiast pisac "dajcie wiecej" moze ktos raz napisze "widze, ze macie duzo pracy, wiec chcialem pomoc i dlatego opracowalem dla nas wszystkich, a w szczegolnosci dla poczatkujacych "Fusionowcow".
Nawiet nie wiesz jak bardzo byloby nam milo!!

i to wszystko chyba
po za tym to całkiem fajnie tu i jak na razie na to o co pytałem dostawałem odpowiedzi Wink

Dziekuje w imieniu calej administracji Smile
Dziekuje takze za slowa krytyki, ktora mam nadzieje wykorzystac do polepszenia uzytecznosci naszego, podkreslam NASZEGO portalu Smile
Edytowane przez Pieka dnia 28.01.2006 12:09:41
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl