ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,393
Najnowszy użytkownik: Assassin

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Dziekuję za pomoc
zszywak
Wielce dziękuję użytkownikom, ktorym pomagalem bezinteresownie, w ważnych oczywiście dla nich sprawach. Ano za co dziękuję?

Za olanie mnie równym, i gestym strumieniem, rozesłałem dzięsiątki zapytań o pomoc przy przenosinach supportu, jak i o pomoc w przywracaniu bazy, na Wasze numery gg, tak, na numery osób, ktorym pomagałem w ważnych dla Was sprawach. Prośba dotyczyła pomocy w wysłaniu plików na nowy serwer, i pomocy w imporcie i konwersji bardzo obszernej bazy danych.

Rezygnuję z adminowania na supporcie, nie będę więcej spalać się dla Was. olaliście mnie - ja olewam Was.

zszywak - od teraz użytkownik

http://z-themes.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 22.12.2024 18:43:43
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
zer0
Shock Frown Sad Angry

Jesteś jedną z nielicznych osób, którą powinno się szanować ze wzgledu na Twój wkład - niektórzy tego nie doceniaja.. Sad

Przykro mi.. Sad

- zer0
www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency

Wooya
@zszywak: SadSadSad
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

Pieka
Mysle, ze wszyscy powinni przeczytac ten post i wyciagnac z niego odpowiednie wnioski!
Od teraz mowie: NIE MA ZADNEJ, POWTARZAM ZADNEJ POMOCY NA GG.
Do tego celu sluzy FORUM i kazde pytnie na GG dotyczace problemu zwiazanego z Fusionem bede kwitowal BANEM.
Amen.
Edytowane przez Pieka dnia 01.02.2006 13:43:56
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
filipb
Bez przesady zszywak. Masz dużo racji w tym co powiedziałeś, ale jeśli tak będą reagować wszyscy admini, to wkrótce support przestanie istnieć. Staram się pomagać w miarę możliwości i umiejętności, ale nie oczekuję w zamian czegokolwiek. Jak mawiali starożytni górale: "chcesz cos zrobic dobrze, zrób to sam" Smile

P.S. Na przyszłość spytaj się też mnie, ja tam jestem chętny do pomocy, oczywiście w miarę moich możliwości i umiejętności.
Pozdro

Fil

JazOOn
zszywak napisał/a:
Za olanie mnie równym, i gestym strumieniem, rozesłałem dzięsiątki zapytań o pomoc przy przenosinach supportu, jak i o pomoc w przywracaniu bazy, na Wasze numery gg, tak, na numery osób, ktorym pomagałem w ważnych dla Was sprawach.

Takowa prośba nie dotarła jednak do mnie! Żadna z nich i czuje sie nieco głupio bo twój tekst jako że odnosi się do wszystkich wsadza mnie do jednego wora z "tymi co cie olali" a tak nie było. Chyba z 10 razy przeczytałem archiwum gg by sie upewnić. A mógłbym pomóc (choćby z uploadem bo mam szybki). Jest mi przykro.

Pieka napisał/a:
Mysle, ze wszyscy powinni przeczytac ten post i wyciagnac z niego odpowiednie wnioski!
Do tego celu sluzy FORUM i kazde pytnie na GG dotyczace problemu zwiazanego z Fusionem bede kwitowal BANEM.
Amen.

w takim razie należało by wykasować z profili numery gg a także z działu "Ekipa" - preferowany kontakt - oraz nanieść odpowiednie poprawki w Regulaminie

Pieka
JazOOn napisał/a:
Pieka napisał/a:
Amen.

w takim razie należało by wykasować z profili numery gg a także z działu "Ekipa" - preferowany kontakt - oraz nanieść odpowiednie poprawki w Regulaminie

Co maja do tego profile?? Czy kontakt z adminem, czy kimkolwiek innym polega tylko i wylacznie na pytaniu o Fusiona??
Dlatego, ze jestem w ekipie Fusiona, to nie mam prawa podawac publicznie swojego GG?
Bez zartow prosze.
Co ma do tego regulamin?? Regulamin odnosi sie do Forum, a nie do zasad wspolzycia i ogolnie przyjetych norm spolecznych.
Edytowane przez Pieka dnia 01.02.2006 14:30:38
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
JazOOn
Pieka napisał/a:
Co ma do tego regulamin?? Regulamin odnosi sie do Forum, a nie do zasad wspolzycia i ogolnie przyjetych norm spolecznych.

No trzeba napisać że kontakt z adminem wyłącznie bez spraw związanych z fusionem. Bo ktoś może tego tematu nie przeczytać, potem zapyta i dostanie bana nawet nie będzie wiedział za co.

jantom
filipb napisał/a:
P.S. Na przyszłość spytaj się też mnie, ja tam jestem chętny do pomocy, oczywiście w miarę moich możliwości i umiejętności.

I ja się też pod tym podpisuję.
@zszywak: Nie pamiętam jakiejkolwiek wiadomości czy to na gadu, czy to na tlenie, czy to na czymkolwiek innym, której autorem byłbyś Ty. Może coś po drodze się zagubiło, nie wiem i nie będę tego rozstrząsać. No coż, szanuję twoją decyzję i cieszę się, że korzystałem z tego Supportu, kiedy Ty byłeś na nim adminem. Ups.. chyba zabrzmiało to jak jakieś epitafium...
Powodzenia na drodze zwykłego użytkownikaSmile
Edytowane przez jantom dnia 01.02.2006 17:13:23

http://jantom.info
Dytryk_z_Bern
Nie wiem czy do mnie wysyłałes taką wiadomość... raczej nie, ale wiesz napewo, że posiadam wtyczkę do swego komunikatora która przeciwdziała "nachodzeniu" przez userów, spotkałeś się również na pewno z czasem jej nie prawidłowym działaniem i otrzymaniem komunikatu o konieczności wpisaniu hasła nawet jeśli mam kogoś na liście kontaktów.
Oznajmiam, że byłoby oczywistą pomyłka gdybyś taką wiadomość dostał Smile
Twój wkład w rozwój supportu jest ogromny i naprawdę nie wyobrażam sobie Twojej nieobecności w naszym gronie Sad
Jeśli w czymkolwiek Cie uraziłem, lub nie odpowiedziałem na prośbę - przepraszam i jak napisałem wyżej było to na 100% pomyłką. Cieszyłbym się bardzo gdyby to nieporozumienie zostało wyjaśnione - tak jak Jazoonowi jest mi w tej chwili trochę głupio Sad
Digital Youth Trained for Rational Yelling and Killing

http://www.rzasnia.net
Shaolin
Sad

working

JazOOn
Pieka napisał/a:
JazOOn napisał/a:
Pieka napisał/a:
Amen.

Co maja do tego profile?? Czy kontakt z adminem, czy kimkolwiek innym polega tylko i wylacznie na pytaniu o Fusiona??
Dlatego, ze jestem w ekipie Fusiona, to nie mam prawa podawac publicznie swojego GG?
Bez zartow prosze.

JazOOn napisał/a:
Pieka napisał/a:

No trzeba napisać że kontakt z adminem wyłącznie bez spraw związanych z fusionem. Bo ktoś może tego tematu nie przeczytać, potem zapyta i dostanie bana nawet nie będzie wiedział za co.

co sądzi o tym reszta z was?

jantom
Można dać informację o co nie należy pytać (jeśli nie lubimy swego konta o co) na GG Pieki przy jego profilu i sądzę, że nie sprawi to problemu... Ale jakaś informacja być musi (wg mnie jest to w interesie każdej ze stron).

http://jantom.info
Shaolin
Jestem za.
Trzeba umieścić zarówno na forum jak i na podstronie ekipa i w profilu informację, że admini nie pomagają poza forum. Może po kliknięciu w "słoneczko" gg będzie pojawiał się pop-up z informacją, że pytania zadajemy tylko na forum +box "zobowiązuję się nie molestować admina i nie zadawać mu żadnych pytań odnośnie PHP-Fusion na gg" - dopiero po zaznaczeniu tego pola wyświetlałby się numer gg (wcześniej jako ukryty div).

Smile

working

wlodi
Ja doceniam prace wszystkich adminów bo znam juz ich troche i wiem jak musza sie nameczyc zeby wszytsko było ok. Staram sie pomóc wszytskim wmiare mozliwosci jakie posiadam, napewno jak by mnie jakis admin poprosił nie odmówiłbym. Z userami różnie bywa ale adminowi nigdy nie odmóiłem i nie odmówie pomocy !! Sad

http://telegram.revo.la
Wooya
Ja pomagam, a i owszem, ale na forach. Na GG kiedys pomagalem, ale mi sie znudzilo. Teraz osoby z poza listy i/lub nie przedstawiajace sie, i/lub z zapytaniami "mam problem", i/lub "pomozesz?", po prostu ignoruje. Mimo wszystko szkoda mi zszywaka, bo dobry czlek jest.

@Arox: zle odczytales mojego szouta...
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

JazOOn
Wooya napisał/a:
Teraz osoby z poza listy i/lub nie przedstawiajace sie, i/lub z zapytaniami "mam problem", i/lub "pomozesz?", po prostu ignoruje.

ja mam takie teleaudio 30 razy dziennie i też już zaczynam ignorować bo na nic innego czasu bym nie miał

wlodi
Ja mam nadzieje ze zszywak wróci na pozycje admina. No ale w zasadzie kazdy potrzebuje troche odpoczynku

http://telegram.revo.la
Dytryk_z_Bern
A ja mam wspominaną wtyczkę (ale wielu jest baaardzo upartych Pfft ). Czasem jeszcze pomagałem (choć charakter wykonywanej pracy często mi nie pozwalał), ale po doświadczeniach Zszywaka zaprzestaję...
Zszywak pozdrawiam Smile

[EDYCJA]
Myślę też, że wątek należałoby zamknąć nie roztrząsając dalej tematu, popierając Zszywaka i "ostrzegając" użytkowników. Co miało zostac powiedziane - zostało już napisane Wink Należy dac wszystkim trochę czasu i poczekać, aż sytuacja "okrzepnie".

Wedle zyczenia./Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 23.02.2006 23:23:40
Digital Youth Trained for Rational Yelling and Killing

http://www.rzasnia.net
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl