Zobacz temat
Wysuwany panel użytkownika by kosel07
|
|
kosel07 |
Dodany dnia 22.01.2012 23:47:03
|
Przedszkolak Postów: 12 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 16.06.2009 10:14 Złamana licencja |
Witam. Zrobiłem sobie przed chwilą zamiennik panelu user_info_panel (działa najprawdopodobniej tylko w wersji v7.00.xx!). Całe przedstawienie polega na tym, że z lewej strony pojawia się wtyczka z napisem "Panel użytkownika", a po najechaniu na nią myszką wyświetla się tabliczka z naszymi danymi (login, avatar) i standardowe przyciski użytkownika (edycja profilu, lista użytkowników, (w przypadku administratorów) panel administracyjny). Dla niezalogowanych jest to wysuwany panel logowania/rejestracji. U mnie działa poprawnie. Mógłby ktoś to przetestować u siebie, powiedzieć mi czy działa? Jeśli tak, to czy ta powiedzmy "wtyczka" nie wpłynie w jakiś sposób negatywnie na moją stronę - czy coś się przez nią po prostu nie spsuje? Mile widziane uwagi. Pozdrawiam, Kosel. @EDIT - Jeśli dalej coś jest nie tak, proszę usunąć zgodnie z umową. PW od moderatora:
kosel07 dodał/a następującą plik:
Edytowane przez Pieka dnia 23.01.2012 00:32:08 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.11.2024 10:23:27
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Padington |
Dodany dnia 06.12.2012 21:36:28
|
Przedszkolak Postów: 21 v7.02.05 Data rejestracji: 10.01.2012 17:24 |
Masz mały błąd począwszy od linii pierwszej (nie potrzebna pozostałość po jakimś kodzie co suma-sumarum daje błąd w panelu nawigacji). A dalej w odnośnikach do obrazków wpisany jest na sztywno adres do CSS na stronie autora panelu. Masz: A powinno być: Wówczas umieszczasz pliki obrazu w folderze images i gotowe. Ogólnie panel OK.Za co dzięki :) |
|
Przejdź do forum: |