Zobacz temat
Automatyczne zatwierdzanie przesłanych dodatków (Auto Approve Submissions)
|
|
bogdan |
Dodany dnia 21.04.2012 09:59:31
|
Ekspert Postów: 2451 Pomógł: 164 v7.02.07 Data rejestracji: 21.07.2009 12:55 |
Siemanko. Chyba ostatnie znalezisko przed "urlopem". Myślę, że się przyda, bo pytań o poszczególne opcje było o to sporo, a tu jest wszystko w kompakcie. Sprawdzałem tylko na newsa'ch. Panel pobrany z -> Głównego. Nazwa: Auto Approve Submissions Panel Wersja: 1.0 Kompatybilność wersja PHP-Fusion: 7.02.x Autor: - Nick Jones - Daywalker - Nicolae Crefelean (kneekoo) Strona/wsparcie: http://www.php-fu...k/news.php Licencja: GNU Affero GPL v3. Opis: Panel ten automatycznie sprawdza i zatwierdza przesłane przez Użytkowników: -newsy -artykuły, -linki, -zdjęcia, -pliki. UWAGA ! Notka autora. Automatyczne zatwierdzenie dodatków jest w sieci ryzykowne. Niesie za sobą dodawanie spamu. Najbardziej zalecane jest używanie go w jakimś środowisku sprawdzonym. Instalujecie go na własne ryzyko. Instalacja: Prześlij wszystkie pliki i foldery do odpowiednich katalogów na swoim serwerze. Przejdź na stronie do PA -> zarządzanie stroną -> panel -> dodaj panel -> z rozwijanej listy wybierz "auto_approve_submissions_panel", zaznacz opcję "wyświetl na wszystkich stronach". Zapisz i włącz. Gotowe. Trochę przepakowałem i dodałem ReadMe_pl.
bogdan dodał/a następującą plik:
Edytowane przez bogdan dnia 21.04.2012 10:12:33 Nie szukaj Szczęścia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.11.2024 16:08:04
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |