Zobacz temat
Panel/zakładka (Peel Back Panel)
|
|
bogdan |
Dodany dnia 01.06.2012 20:33:50
|
Ekspert Postów: 2451 Pomógł: 164 v7.02.07 Data rejestracji: 21.07.2009 12:55 |
Siemanko. :) Z okazji Dnia Dziecka... :D Fajny panelek autorstwa jikaki. Pobrany z -> Rosyjskiego Supportu. Nazwa: Peel Back Panel Wersja: 1.0 Autor: jikaka Strona/wsparcie: http://www.rusfus... Kompatybilność PHP-Fusion: v7.02.xx Licencja: GNU Affero GPL v3 Opis: Panel pozwala na umieszczenie dowolnego obrazu, reklamy, czy co Wam się podoba, w prawym górnym rogu naszej witryny. Wymiary są ustalone na 485 x 349px. Wygląd przed i po rozwinięciu. Instalacja: Wrzuć wszystkie pliki i foldery do odpowiednich katalogów na swoim serwerze. Przejdź do PA -> zarządzanie stroną -> panele -> dodaj panel, z rozwijanej listy wybierz - "peelback_panel". Zapisz i włącz. Nasze obraz, reklamy itp wrzucamy do katalogu infusions\peelback_panel\images. Żeby zmienić grafikę i link należy edytować plik - "infusions/peelback_panel/peelback_panel.php". W linii 28 zmieniamy nazwę pliku naszej grafiki, w tym wypadku "smocz.jpg", na dodaną przez nas: W linii 30 podajemy adres gdzie ma nas przenosić. Nie zapomnieć o przecinkach na końcach linii. To tyle :) Ciekawy bajerek. ;) Dodałem polskie screeny, plik ReadMe_PL (w folderze extra_pl), ustawiona jest moja grafika, jako bonus "smocz.gif", oryginalne autora też pozostawione. Edit: Można zmienić sposób wyświetlania edytując plik peelback_panel/js/jquery.peelback.js zmieniając linię ~55: na: Efekt na testowej, link powyżej.
bogdan dodał/a następującą plik:
Edytowane przez bogdan dnia 16.10.2014 16:26:27 Nie szukaj Szczęścia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.11.2024 16:57:38
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |