Zobacz temat
forumkredytowe.org - Forum Kredytowe
|
|
Konto ukryte |
Dodany dnia 29.08.2012 07:43:11
|
Bywalec Postów: 522 Pomógł: 6 Ostrzeżeń: 4 Data rejestracji: 17.02.2007 02:25 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Witam, pisze iż liczę na waszą ocenę. Forum kredytowe to nic innego jak miejsce gdzie można znaleźć wszystko o kredytach, bankach, i o wszystkim, co wiąże się z polityką finansową i bankową. Na stronach wiele przydatnych informacji by rozjaśnić nam to, co mówią w bankach itp. newsy i artykuły by wyjaśnić, o co pytać w banki i nie dać się na trudne słówka i pojęcia, bądź samemu sprawdzić, co i jak nie wychodząc z domu. Forum, by uzyskać pomoc i bezpłatne doradztwo związane z kredytami jak i lokatami, kontami itp. Powstaliśmy wstępnie na phpBB3, lecz biorąc pod uwagę możliwości i estetykę PHP-Fusion natychmiast po zauważeniu zainteresowana forum zostało przeniesione. Cały czas działami i coś dodajemy, ale na tą chwilę myślę, że już mogę prosić o opinię, iż ona jest dla mnie bardzo cenna zwłaszcza, że opisze ją grono osób, które najlepiej znają się na PHP-Fusion i nie tylko. Dlatego moi drodzy Fusioniści piszcie www.forumkredytow... PW od moderatora:
Edytowane przez Konto ukryte dnia 29.08.2012 23:06:35 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 21.12.2024 18:08:36
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |