Zobacz temat
Skórka Blog-e (polskie buttony)
|
|
bogdan |
Dodany dnia 24.10.2012 20:36:12
|
Ekspert Postów: 2451 Pomógł: 164 v7.02.07 Data rejestracji: 21.07.2009 12:55 |
Nazwa: Blog-e Theme Wersja: v1.00 Autor: PHP-Fusion Mods UK Strona/wsparcie: http://www.phpfus... Kompatybilność PHP-Fusion: v7.02.xx Licencja: GNU Affero GPL v3 Opis: Dwukolumnowy niebiesko-czarny motyw, odpowiedni do prowadzenia bloga. W tym motywie panele prawe zostały przeniesione na lewą stronę, co daje skórce wygląd blogowy. W pliku theme.php, dodany jest kodzik dzięki któremu wyświetla się ikonka przy newsie, że jest "new". Czas wyświetlania ustawiony jest na 2 godziny. Zmienić to można w pliku theme.php w linii 116. Dodano przyciski serwisów społecznościowych Facebook, Google Plus i Twitter. Wygląd: Instalacja: Wrzuć wszystkie pliki i foldery do odpowiednich katalogów na swoim serwerze. Przejdź do PA -> Ustawienia -> Główne -> Skórki, wybierz z rozwijanej listy "Blog-e" i zapisz ustawienia. Dodane: polskie buttony forum, plik Readme_pl, licencja polska i screen. Przerobiłem trochę plik theme.php pod nasz ojczysty język. Może trochę odbiega od standardów, ale nie chciałem już dodawać skórki w dwóch kodowaniach. Więc np. zamiast "czytaj więcej", jest "przeczytaj tu". Dodano do -> MODs
bogdan dodał/a następującą plik:
Edytowane przez bogdan dnia 16.10.2014 16:02:52 Nie szukaj Szczęścia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 21.11.2024 23:37:38
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |