Zobacz temat
Skórka Shadowing Mirrors (polskie buttony)
|
|
bogdan |
Dodany dnia 25.10.2012 22:10:17
|
Ekspert Postów: 2451 Pomógł: 164 v7.02.07 Data rejestracji: 21.07.2009 12:55 |
Siemanko. Uszarpałem się z nią trochę, ale fajnie hula. Jednej rzeczy nie udało mi się rozwiązać, ale o jak ktoś się na to nadzieje, to może poruszy ten temat. W sumie to w niczym nie przeszkadza, ale mnie drażni, bo - wiem o tym. Jeszcze nie widziałem tak "krótkiego" pliku theme.php i może dlatego zgłupiałem. Teraz prezentacja. Nazwa: Shadowing Mirrors Theme Wersja: 1.0 Autor: Assensvej.dk Strona/wsparcie: http://www.assens... Kompatybilność PHP-Fusion: v7.01.00+ Licencja: GNU Affero GPL v3 Opis: Bardzo fajny, stonowany motyw, w odcieniach szarości. Ma ciekawą, kaskadową formę wyświetlania newsów. Ciekawie również wygląda nawigacja pozioma, która jest usytuowana pionowo. Modyfikacja odnośników w/w nawigacji odbywa się przez edycję pliku theme.php. Jest ich w standardzie 5, ale to już jest zależne od Waszej inwencji. Link nawigacji poziomej są również w stopce skórki (są pobierane ze standardowej nawigacji poziomej). Boczne panele są umiejscowione po jednej, prawej stronie. Instalacja: Wrzuć wszystkie pliki i foldery do odpowiednich katalogów na swoim serwerze. Przejdź do PA -> Ustawienia -> Główne -> Skórki, wybierz z rozwijanej listy "Shadowing_Mirrors" i zapisz ustawienia. Dodane: polskie buttony forum, plik Readme_pl, licencja polska i screen. Dodano do -> MODs
bogdan dodał/a następującą plik:
Edytowane przez bogdan dnia 16.10.2014 16:06:37 Nie szukaj Szczęścia, lecz dawaj Je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
Nie ma mnie na GG. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.11.2024 00:16:08
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |