Zobacz temat
[Zlecenie] Poprawienie kodowania theme
|
|
Vlad_von_Carstein |
Dodany dnia 19.11.2012 13:16:20
|
Przedszkolak Postów: 23 Pomógł: 1 Data rejestracji: 16.10.2012 18:07 |
Witam Poszukuję osoby, która chciała by się podjąć poprawienia kodowania layoutu. Krótko streszczę co jest a co powinno być. Na stronie testowej wszystko gra i buczy, problem pojawia się przy wstawieniu na stronę docelową. Osoba, która mi to robiła twierdzi, że to wina paneli na mojej stronie, ale jakoś ciężko mi uwierzyć w to, że panele rozwalają cały układ. Zwłaszcza, że przetestowałem już kilkadziesiąt ogólnodostępnych theme i nie było z tym żadnych problemów. A więc: - Nawigacja się rozjeżdża (strasznie duże odstępy pomiędzy linkami w nawigacji) - Panele nie wyświetlają się w tej kolejności, w której są ustawione w PA (na przykład panel, który miał być po prawej stronie, nagle znajduje się po lewej) - Tabelki nie dopasowują się do długości tekstu. - Panele górne i dolne wyświetlają się tak jak by były panelami bocznymi (czyli nie w poprzek a wzdłuż) Do tego pewnie jeszcze kilka drobiazgów. Proszę o kontakt na gg: 1325809 w celu dogadania szczegółów, jeśli ktoś zechce się tego podjąć. Pozdrawiam Edit: Sam próbowałem znaleźć co jest nie tak, ale się nie udało, więc na razie pozostawiłem ten theme co miałem do tej pory ustawiony. Zarządca Centrum Fantastyki http://centrum-fa..., hrabia Sylvanii i po prostu równy gość
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 21.11.2024 22:36:49
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |