Zobacz temat
[Zlecenie] Zlecę integrację stron opartych na PHP-Fusion
|
|
hakat |
Dodany dnia 25.02.2013 11:16:33
|
Przedszkolak Postów: 8 Ostrzeżeń: 2 v7.02.07 Data rejestracji: 30.11.2010 10:38 |
Witam. Jako że cosik mi się troszkę rozwija ale i mam kilka stron opartych na PHP-Fusion, potrzebowałbym kilku prac. 1. Aktualizacja stron do najnowszego PHP-Fusion. Osobiście mam problem z 7.01. na 7.02 - wywala mi strony. A że mam na jednej wiele danych to nie chcę eksperymentować. 2. Integracja wszystkich serwisów (5 serwisów) - chodzi o logowanie na każda ze stron tymi samymi danymi. 3. Pełna integracja stron z facebook i kontami fanpage oraz logowanie przez dane z facebooka 4. Wprowadzenie na jednej ze stron, konta premium - dodatkowo płatne dane. Aczkolwiek to już jest sprawa przyszłościowa, jednak chciałbym mieć w razie czego gotowy podział strony. Realizacja na umowę o dzieło. Proszę o przysyłanie ofert z podziałem na poszczególne punkty podane wyżej. Oczywiście wybiorę najlepszą dla mnie. Mile widziane referencje/realizacje. Płatność tylko i wyłącznie po realizacji zamówienia - nie ma zaliczek. Kontakt tylko i wyłącznie na e-mail Telefon w razie czego 501036860. Pozdrawiam |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 21.11.2024 22:54:27
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |