Zobacz temat
[Zlecenie] Przerobienie/Zakodowanie Thema
|
|
kura100214 |
Dodany dnia 08.01.2015 13:40:03
|
Przedszkolak Postów: 60 Pomógł: 1 Ostrzeżeń: 1 v7.02.07 Data rejestracji: 21.11.2010 11:53 |
Radio Mic-Fm Witam, mam prośbę (niestety nie jestem w stanie zapłacić ponieważ na stronę zabrakło funduszy ) Więc tak ja i moi znajomi postanowiliśmy założyć radio internetowe radio to będzie służyło parafią mariańskim (tak radio związane z tematyką kościoła jednak zrobione przez młodych dla młodych) Jak wspomniałem będzie to młodzieżowe radio oczywiście będzie wszystko zrobione legalnie ZAIKS itd. itd. ale niestety nawet po porozumieniu z parafią co do funduszy wyliczyliśmy że zabraknie nam na szablon strony a chciałbym aby to było postawione na PHP-Fusion ponieważ jest to prosty i wygodny w obsłudze CMS Jeżeli znalazłaby się osoba która byłaby w stanie zakodować szablon za darmo będziemy bardzo wdzięczni wpadł mi w oko fajny schemat (zdjęcie poniżej): Chodzi o sam układ kolorystka też niebieska jednak zależy nam na tym aby strona była dla młodzieży i nie tylko więc nie powinna być aż tak przesadzona (cukierkowa) i zależy nam na jakiś fajnych statystykach nawet sama grafika która by pasowała do całego wyglądu strony Nazwa radia to Mic-Fm więc taki napis w logo powinien się znaleźć Z góry bardzo dziękuję za pomoc mam nadzieję, że ktoś nam pomoże. Bardzo proszę o kontakt na priv Edytowane przez kura100214 dnia 08.01.2015 16:52:44 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 21.11.2024 15:41:42
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |