ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,393
Najnowszy użytkownik: Assassin

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Błędy i korekty
 Drukuj temat
duży problem -- grubo
HeL
Błąd serwera!

Serwer napotkał błąd wewnętrzny i nie jest w stanie zrealizować twojego żądania. Serwer jest przeciążony lub napotkał na błąd w skrypcie CGI.
Error 500
60free.ovh.org
Wed Feb 22 15:01:43 2006

to mi wyświetla jak próbuje wbić na stronke

czy ktoś może pomóc??? PROOOOSZE

Wścibski Gość
Dodany dnia 23.12.2024 19:43:12
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
as
Tu się nie supportuje serwerów, tu się Supportuje Fusion'a. Wal do Adminów ovh... innymi słowy idąc do mleczarza po mleko, nie rządaj aby Ci sprzedał pluszowego misia
as

HeL
no tak ale ten wyświetlany tekst odnosi sie do serwera? bo ja wogóle nie kumam co tu pisze... jak byś mógł to chociaż mi to zinterpretuj żebym tak mniej więcej wiedział o co chodzi w tych wyświetlanych słowach... np serwer napotkał błąd wewnętrzny.. czy chodzi tu o zawartość stronki czy o to że np ovh nie działa tak jak powinno... takiej odpowiedzi oczekuje...

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
5.3. Dlaczego wchodząc na stronę otrzymuję błąd 500 - 'Server Error' powrót
Jeżeli wchodząc na stronę otrzymujesz komunikat o błędzie wewnętrznym serwera, należy sprawdzić czy w katalogu zawierającym plik do którego się odwołujemy nie ma pliku '.htaccess'. Jeżeli nie używamy pliku '.htaccess' należy go po prostu usunąć lub wyczyścić. Dozwolone opcje 'override' dla pliku '.htaccess' to opcje z grupy 'AuthConfig' oraz 'FileInfo'.
Proszę również pamiętać, że plik '.htaccess' jest plikiem ukrytym i w większości klientów FTP nie jest standardowo widoczny. Proszę przełączyć klienta FTP w tryb pokazywania plików ukrytych i dopiero wtedy sprawdzić, czy nie ma niepotrzebnego pliku '.htaccess'.
to jest jedno z faq Twojego serwera chcesz na nim pracować zobacz jego forum tam nawet jest dział poświęcony fusion i faq-wcale niegłupie.
Edytowane przez wlodekp dnia 22.02.2006 16:39:54

wlodekp.europa.pl
as
No toś go wyręczył choć przeca powiedziałem mu aby udał się do Adminów ovh. Lepiej było mu pokazać TO. Tam @Pieka daje popalić takim leniom jak ~Hel. Innymi słowy możesz ~Hel dalej leserować i marudzić, a wszystko dostaniesz tu na tacy...
as

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Masz całkowitą rację @as już się nie wyrwę-ale krew mnie zalewa-że dalej będzie mordowany ten temat

wlodekp.europa.pl
HeL
dzięksik wszystkim tylko prosze sie nie stresować. ja tak zawsze ;]...

HeL
na prawde dzięki ten jeden plik narobił tyle zamieszania, że chyba mi serwer wyłączą... bo opiepszłem ovh równo

Pieka
HeL napisał/a:
na prawde dzięki ten jeden plik narobił tyle zamieszania, że chyba mi serwer wyłączą... bo opiepszłem ovh równo

No, to teraz czas na nas...
Po pierwsze pytasz o rzeczy, ktore nie dotycza w zaden sposob Fusiona.
Po drugie zadajesz pytania bez szukania, do tego na tematy, ktore zostaly juz poruszone, zweryfikowane i rozwiazane.
Po trzecie piszesz posta pod postem, wiec albo poprawisz swoje zachowanie, albo...
Temat zamykam!

P.S. Teraz zauwazylem, ze temat jest co najmniej idiotyczny, wiec... Po czwarte, staraj sie tytuowac z sensem.
Edytowane przez Pieka dnia 22.02.2006 21:03:30
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl