ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,359
Najnowszy użytkownik: kdomi

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
24.01.2022 19:47:13
czór

hoopak
16.01.2022 15:25:40
Bry Smile

JazOOn
29.12.2021 01:06:59
@piterus - Szambo wybija w polskim rządzie...

bartek124
27.12.2021 00:33:10
Siema ludzie!! Grin

piterus
24.12.2021 12:29:22
Dobrze, że wybija emerytów niż szambo Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Zobacz temat

 Drukuj temat
Brave Web Browser
krystian1988
Cześć wszystkim.
Co sądzicie o przeglądarce Brave?
Testował ktoś?
Strasznie jest teraz reklamowana na yt.
Podobno z tego co doczytałem jest na silniku chrome i działa w ... szybko..
Chciałem zapytać czy korzystacie i jakie macie opinie na jej temat.

Strona producenta: https://brave.com/
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!
 
khaman
Swego czasu używałem Brave jako Androidowej przeglądarki tylko do Facebooka. Sprawdzała się jako tako. Nie wiem jak na Windows, ale sam przeszedłem totalnie na Firefox, ze względu na anonimowość i synchronizacje z innymi urządzeniami. Brave z tego co pamiętam oparty na chrome od googla, ale był problem z dodatkami, których akurat ja używam, więc zależy o jaką wersję pytasz, Android, Windows, itp..
Jeśli chcesz synchronizować zakładki itp między różnymi urządzeniami to jednak polecam Firefox.
Posty pomocne oznaczaj jako pomógłhelp.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy
 
krystian1988
Korzystam z FF, a program jak najbardziej pod Windows Smile
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl