ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 7

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,323
Najnowszy użytkownik: EwelinaH

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

khaman
01.04.2020 19:00:55
W dziale sprawy wewnętrzne » PHP-Fusionpl jest przyklejony temat.

Giggsy
01.04.2020 14:45:45
Witam wszystkim, Życzę zdrowia wszystkim i mam pytanie: Czy mogę napisać posta w dziale: tylko o Extreme-Fushion, bo chciałem założyć temat, a nie mogę. Za odpowiedź z góry dzięki. Pozdraw

JazOOn
29.03.2020 00:14:13
Zdrowia!

EwelinaH
25.03.2020 07:47:09
witam :-)

jantom
22.03.2020 16:07:05
Starczy tej aktywności na dziś - 3 posty, jeszcze baza nie wyrobi Wink

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting Hekko.pl

Zobacz temat

 Drukuj temat
Brave Web Browser
krystian1988
Cześć wszystkim.
Co sądzicie o przeglądarce Brave?
Testował ktoś?
Strasznie jest teraz reklamowana na yt.
Podobno z tego co doczytałem jest na silniku chrome i działa w ... szybko..
Chciałem zapytać czy korzystacie i jakie macie opinie na jej temat.

Strona producenta: https://brave.com/
Polecamy hosting Hekko.pl
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!
 
Wścibski Gość
Dodany dnia 10.04.2020 19:50:43
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting Hekko.pl
IP: localhost  
khaman
Swego czasu używałem Brave jako Androidowej przeglądarki tylko do Facebooka. Sprawdzała się jako tako. Nie wiem jak na Windows, ale sam przeszedłem totalnie na Firefox, ze względu na anonimowość i synchronizacje z innymi urządzeniami. Brave z tego co pamiętam oparty na chrome od googla, ale był problem z dodatkami, których akurat ja używam, więc zależy o jaką wersję pytasz, Android, Windows, itp..
Jeśli chcesz synchronizować zakładki itp między różnymi urządzeniami to jednak polecam Firefox.
Posty pomocne oznaczaj jako pomógłhelp.png Nie pomagam na PW/GG | Brak stopki = brak pomocy
 
krystian1988
Korzystam z FF, a program jak najbardziej pod Windows Smile
Polecamy hosting Hekko.pl
BRAK STOPKI = BRAK POMOCY NA SUPPORCIE.PRZECZYTAJ:
Regulamin Supportu Nie pomagam na PW!!!
 
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl