ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 15

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,387
Najnowszy użytkownik: Tyka1125

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło



Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
16.06.2024 18:34:06
hehe. Nice

MajsterBieda
02.06.2024 00:44:49
Cool

Zbigniew@
01.06.2024 22:26:24
bubello Twój wpis ,przypomina mi bajkę ,dlaczego wyginęły mamuty.

bubello
28.05.2024 18:05:12
A ja od 13 lat na forum, ale większy komfort czuję siedząc w cieniu i obserwując co to się wydarza Frown

Zbigniew@
22.05.2024 20:58:20
Na forum iso błąd przed <!DOCTYPE wygląda jak utf8 z BOM

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

 Drukuj temat
Jak za pomocą skryptu PHP usuwać pliki?
Zbigniew@
Chciałem nieco zmodyfikować skrypt Image Hosting .
Który był napisany dla PHP Fusion v6.
Mam skrypt który usuwa pliki z wybranego katalogu .
Ale również wyświetla i daje możliwości usunięcia pliku index.
Mam również inny skrypt który blokuje wyświetlanie pliku index.
Problem polega na tym iż nie mogę wstawić funkcji blokowania wyświetlania pliku index , do tego pierwszego skryptu.
1.Skrypt który wyświetla pliki w katalogu i usuwa.
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

2.Skrypt kompletny który blokuje wyświetlanie pliku index.
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Jak z tego 2 skryptu dobrze zrozumiałem polecenie odpowiadające za blokadę wyświetlania pliku index ,wygląda tak .
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Próbowałem do tego pierwszego skryptu wstawić polecenie blokady wyświetlania pliku index ale coś nie wychodzi.
Może ktoś wie jak to zrobić.
 
nw.ct8.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 21.06.2024 04:19:48
Pan Kontekstualny

Postów: n^x
Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl