ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,393
Najnowszy użytkownik: Assassin

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
MOD - PersonalPage
Shaolin
MOD PersonalPage | Autor: uaqboost | wersja: 1,6

Opis:
Jest to infusion umożliwiające użytkownikom stworzenie swojej prywatnej strony w Twoim serwisie.

Instalacja:

1. Wejdź do katalogu fusion_languages w katalogu PHP-Fusion na serwerze i sprawdź, jaką nazwę nosi folder zawierający aktualnie używany folder językowy (jesli używacie języka polskiego, zakładam, że będzie to "polish" lub "polski" ) i zmieńcie nazwę pliku językowego infusion Personal Page (lang/Polski.php) tak, aby obie nazwy były identyczne (nazwa pliku językowego powinna zaczynać sie wielką literą.

Przykład:

Folder: polski Plik: Polski.php
Folder: polish Plik: Polish.php
Folder: blabla Plik: Blabla.php

Następnie umieść folder personal_page w katalogu z infusions (domyślnie fusion_infusions) na serwerze oraz zainstaluj wtyczkę poprzez zarządzanie wtyczkami w panelu admina.

Resztę opcji możesz ustawić poprzez panel zarządzania Personal Pages w panelu admina.

Shaolin dodał/a następującą plik:
personal_page[18].rar [10.93kB / 406 Pobrane]

Edytowane przez Shaolin dnia 30.12.2004 19:47:31

Wścibski Gość
Dodany dnia 22.12.2024 11:08:43
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
zer0
Jeśli komukolwiek by nie działał pkt. nr. 1, to może ściągnąć gotowca i nic nie trzeba kombinować, a panel jest po polsku.

PS. Sorry za wnik w source... Wink

From respect: ww.old
zer0 dodał/a następującą plik:
personal_page_PL[19].zip [13.69kB / 433 Pobrane]

www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency

brasil
Wszystko pięknie, tylko nie bardzo wiem w jaki sposób użytkownik może stworzyć swoją prywatną stronę w moim serwisie. Bez problemów udało mi się zainstalować tę wtyczkę, następnie dodałem kategorię, ale ani w panelu admina, ani też w panelu użytkownika nie ma możliwości dodania strony. Gdy klikam w link "Personal Pages" wyświetla mi się tylko dodana kategoria i informacja:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
i nic poza tym. Byłbym bardzo wdzięczny za jakieś informacje na ten temat, bo sam moduł jest niezwykle interesujący. Pozdrawiam B).

szer
No właśnie. Moglibyście jakieś informacje jeszcze dodać. Bardzo mnie interesuje ten mod tylko że jak go ostatnio instalowałem to niedziałał. Teraz też spróbuje instalnąć. Mam wersje 4.01

stalek
brasil napisał:
Wszystko pięknie, tylko nie bardzo wiem w jaki sposób użytkownik może stworzyć swoją prywatną stronę w moim serwisie. Bez problemów udało mi się zainstalować tę wtyczkę, następnie dodałem kategorię, ale ani w panelu admina, ani też w panelu użytkownika nie ma możliwości dodania strony. Gdy klikam w link "Personal Pages" wyświetla mi się tylko dodana kategoria i informacja:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy
i nic poza tym. Byłbym bardzo wdzięczny za jakieś informacje na ten temat, bo sam moduł jest niezwykle interesujący. Pozdrawiam B).

Aby użytkownik miał możliwość dodania strony musisz recznie dodać jeszcze jednego linka.
Np. W 5.0 wchodzisz w Panel admina i dalej Menu strony dodajesz linka

Nazwa: Dodaj swoją stronę
URL: fusion_infusions/personal_page/personal_page.php

Teraz użytkownik klikając w Dodaj swoją stronę tworzy swoją Personal Page.

:: Fjuczer_Null::

http://www.truciz...

www.trucizna.tk
kirer_pl
wszystko cacy strona dodana widoczny temat klikam by obejrzec a tu :
Parse error: parse error in /home/httpd/html/tarpan.netglob.com.pl/test/fusion_infusions/personal_page/view_personal_page.php on line 74
ot kuchnia co to jest?? ktosik wi??

nadmienie tylko że musiałem właczyć funkce automatycznie publikuj na tak bi jak było na nie to w publikowaniu nie pokazywała się zadna prywatna strona do publikacji
a i na belce mam LAN_406 i czytelna nazwa kategoriiprzy przeglądaniu zawartości danej kategorii

Edytowane przez kirer_pl dnia 10.02.2005 22:53:18
kurde stary - a gupi jak to mówią
wzionoł sie za php-fusiona poznawanie
http://tarpan.net.../index.php

www.de.molka.prv.pl
rafar
U mnie stronki się "gdzieś" zapisują, ale jeśli chce oglądać, to klikam w fusion_infusions/personal_page/ppages.php a tam jest napisane, ze ze zadna strona nie zostala dodana Sad

zer0
Polecam Arox'owi przeczytanie postu:
http://www.tekum....read_id=46

Pozdrawiam: ww.old
www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl