Zobacz temat
MOD - PersonalPage
|
|
Shaolin |
Dodany dnia 30.12.2004 19:46:26
|
Bywalec Postów: 888 Data rejestracji: 23.10.2004 14:59 |
MOD PersonalPage | Autor: uaqboost | wersja: 1,6 Opis: Jest to infusion umożliwiające użytkownikom stworzenie swojej prywatnej strony w Twoim serwisie. Instalacja: 1. Wejdź do katalogu fusion_languages w katalogu PHP-Fusion na serwerze i sprawdź, jaką nazwę nosi folder zawierający aktualnie używany folder językowy (jesli używacie języka polskiego, zakładam, że będzie to "polish" lub "polski" ) i zmieńcie nazwę pliku językowego infusion Personal Page (lang/Polski.php) tak, aby obie nazwy były identyczne (nazwa pliku językowego powinna zaczynać sie wielką literą. Przykład: Folder: polski Plik: Polski.php Folder: polish Plik: Polish.php Folder: blabla Plik: Blabla.php Następnie umieść folder personal_page w katalogu z infusions (domyślnie fusion_infusions) na serwerze oraz zainstaluj wtyczkę poprzez zarządzanie wtyczkami w panelu admina. Resztę opcji możesz ustawić poprzez panel zarządzania Personal Pages w panelu admina.
Shaolin dodał/a następującą plik:
Edytowane przez Shaolin dnia 30.12.2004 19:47:31 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.12.2024 11:08:43
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
zer0 |
Dodany dnia 31.12.2004 18:57:26
|
Bywalec Postów: 343 Pomógł: 1 Data rejestracji: 29.07.2004 23:20 |
Jeśli komukolwiek by nie działał pkt. nr. 1, to może ściągnąć gotowca i nic nie trzeba kombinować, a panel jest po polsku. PS. Sorry za wnik w source... From respect: ww.old
zer0 dodał/a następującą plik:
www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency
|
|
|
brasil |
Dodany dnia 16.01.2005 16:27:01
|
Przedszkolak Postów: 11 Data rejestracji: 11.01.2005 13:57 |
Wszystko pięknie, tylko nie bardzo wiem w jaki sposób użytkownik może stworzyć swoją prywatną stronę w moim serwisie. Bez problemów udało mi się zainstalować tę wtyczkę, następnie dodałem kategorię, ale ani w panelu admina, ani też w panelu użytkownika nie ma możliwości dodania strony. Gdy klikam w link "Personal Pages" wyświetla mi się tylko dodana kategoria i informacja: i nic poza tym. Byłbym bardzo wdzięczny za jakieś informacje na ten temat, bo sam moduł jest niezwykle interesujący. Pozdrawiam B). |
|
|
szer |
Dodany dnia 16.01.2005 16:31:50
|
Zaawansowany Postów: 1139 Pomógł: 4 Data rejestracji: 13.11.2004 23:06 |
No właśnie. Moglibyście jakieś informacje jeszcze dodać. Bardzo mnie interesuje ten mod tylko że jak go ostatnio instalowałem to niedziałał. Teraz też spróbuje instalnąć. Mam wersje 4.01 |
|
|
stalek |
Dodany dnia 26.01.2005 11:05:02
|
Przedszkolak Postów: 4 Data rejestracji: 02.09.2004 16:05 |
brasil napisał: Wszystko pięknie, tylko nie bardzo wiem w jaki sposób użytkownik może stworzyć swoją prywatną stronę w moim serwisie. Bez problemów udało mi się zainstalować tę wtyczkę, następnie dodałem kategorię, ale ani w panelu admina, ani też w panelu użytkownika nie ma możliwości dodania strony. Gdy klikam w link "Personal Pages" wyświetla mi się tylko dodana kategoria i informacja: i nic poza tym. Byłbym bardzo wdzięczny za jakieś informacje na ten temat, bo sam moduł jest niezwykle interesujący. Pozdrawiam B). Aby użytkownik miał możliwość dodania strony musisz recznie dodać jeszcze jednego linka. Np. W 5.0 wchodzisz w Panel admina i dalej Menu strony dodajesz linka Nazwa: Dodaj swoją stronę URL: fusion_infusions/personal_page/personal_page.php Teraz użytkownik klikając w Dodaj swoją stronę tworzy swoją Personal Page. |
|
|
kirer_pl |
Dodany dnia 10.02.2005 22:28:50
|
Przedszkolak Postów: 8 Data rejestracji: 29.01.2005 12:08 |
wszystko cacy strona dodana widoczny temat klikam by obejrzec a tu : Parse error: parse error in /home/httpd/html/tarpan.netglob.com.pl/test/fusion_infusions/personal_page/view_personal_page.php on line 74 ot kuchnia co to jest?? ktosik wi?? nadmienie tylko że musiałem właczyć funkce automatycznie publikuj na tak bi jak było na nie to w publikowaniu nie pokazywała się zadna prywatna strona do publikacji a i na belce mam LAN_406 i czytelna nazwa kategoriiprzy przeglądaniu zawartości danej kategorii Edytowane przez kirer_pl dnia 10.02.2005 22:53:18 kurde stary - a gupi jak to mówią
wzionoł sie za php-fusiona poznawanie http://tarpan.net.../index.php |
|
|
rafar |
Dodany dnia 11.02.2005 08:35:45
|
Przedszkolak Postów: 20 Data rejestracji: 05.02.2005 21:57 |
U mnie stronki się "gdzieś" zapisują, ale jeśli chce oglądać, to klikam w fusion_infusions/personal_page/ppages.php a tam jest napisane, ze ze zadna strona nie zostala dodana |
|
|
zer0 |
Dodany dnia 11.02.2005 12:26:48
|
Bywalec Postów: 343 Pomógł: 1 Data rejestracji: 29.07.2004 23:20 |
Polecam Arox'owi przeczytanie postu: http://www.tekum....read_id=46 Pozdrawiam: ww.old www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency
|
|
Przejdź do forum: |