ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 17

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Mam problem ze swoim portalem fusion
lestant
Witam Serdecznie

Mam poważny problem ze swoim fusionem, ponieważ ktoś mi się włamał (wiem kto) i nie chce tego naprawić, a chodzi o to że zmienił hasło w moim profilu i nie mogę się zalogować na stronę, mam dostęp do ftp gdzie jest mój fusion i gdzie to trzeba w plikach znaleść hasło admina ??

Ps. oraz na przyszłość jak mogę zabezpieczyć mojego fusiona żeby nie było już takich incydentów ?

Pozdrawiam

Wścibski Gość
Dodany dnia 23.11.2024 04:56:21
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
jantom
Hasła są trzymane w bazie danych w tabeli _users, jak je zmienić - Szukajka woła "Użyj mnie!" - wałkowane tyle razy, że już nie chce się tego liczyć. Jak zabezpieczyć? Korzystać z nowszych wersji Fusionów, korzystać z tzw, bezpiecznych haseł, monitorować stronę Supportu w poszukiwaniu informacji o błędach... Metod wiele, każdą możesz wykorzystać.

http://jantom.info
lestant
Udało mi się już odzyskać hasło. SmileSmileSmile a jak moge zabezpieczyć fusiona ?? szukałem i nigdzie znaleść nie mogłem.SadSadSad

szer
Kup prezerwatywy Frown. Nie no żartuje. Zabezpieczyć w jakim sensie? Przecież on jest bezpieczny a jak się daje banalne hasła to się nie dziwie że ktoś się włamuje na strone :/

JazOOn
szer napisał/a:
Kup prezerwatywy Frown. Nie no żartuje. Zabezpieczyć w jakim sensie? Przecież on jest bezpieczny a jak się daje banalne hasła to się nie dziwie że ktoś się włamuje na strone :/

hasła do bazy danych, do panelu admina i wszystkich innych rzeczy powinny być RÓŻNE i złożone -najlepiej jakiś ciąg liter i cyfr w przypadkowej kolejności że ktoś się nie domyślił że skoro masz dziewczyne asie i ma ona 17 lata to hasło jest asia17 albo 17asiunia itd. - generalnie włamywacze najpierw sprawdzają takie możliwości

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl