Zobacz temat
Wysylanie maili
|
|
panaceum |
Dodany dnia 11.05.2006 00:19:55
|
Przedszkolak Postów: 1 Data rejestracji: 11.05.2006 00:16 |
Witam. Nie jestem do konca pewien, czy pisze w dobrym temacie, ale zmuszony jestem Rozgladam sie za wtyczka, ktora pozwoli mi wyslac maila do kazdego z uzytkownikow zarejestrowanych na stronie (sciagnalem jakis newsletter, ale dziala on dla uzytkownikow, ktory wczesniej potwierdzili chec udzialu w tym; ja sam nie mam na tyle mozliwosci, zeby zrobic z tego cos dla mnie ). Czy ktos orientuje sie, gdzie moge znalezc taka wtyczke ? pozdrawiam |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.11.2024 19:42:15
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
m_i_n |
Dodany dnia 11.05.2006 06:56:08
|
Bywalec Postów: 836 Pomógł: 3 Data rejestracji: 15.02.2006 10:04 |
A standardowa funkcja wyslij wiadomosc do grupy uzytkownikow nie wystarcza? chociaz tobie o e-mail chodzi. Z drugiej strony, po co spamowac.
|
|
|
decymka |
Dodany dnia 11.05.2006 07:35:50
|
Bywalec Postów: 499 v7.00.07 Data rejestracji: 15.01.2006 06:16 |
panaceum napisał/a: Witam. Nie jestem do konca pewien, czy pisze w dobrym temacie, ale zmuszony jestem Rozgladam sie za wtyczka, ktora pozwoli mi wyslac maila do kazdego z uzytkownikow zarejestrowanych na stronie (sciagnalem jakis newsletter, ale dziala on dla uzytkownikow, ktory wczesniej potwierdzili chec udzialu w tym; ja sam nie mam na tyle mozliwosci, zeby zrobic z tego cos dla mnie ). Czy ktos orientuje sie, gdzie moge znalezc taka wtyczke ? pozdrawiam Taka wtyczka funkcjonuje w forum Php by Przemo. Wiem, że jest w pakiecie, ale nie wiem, czy jest też osobno. Poszukaj u nich. Jeśli nie będzie daj mi znać na pw, ja zobaczę jak to wygląda w plikach. (Ale jeśli nawet znajdę to pewnie będzie wymagała modyfikacji). ...Nie bierzmy życia zbyt poważnie...
|
|
Przejdź do forum: |