Zobacz temat
Spis albumów / szukanie w albumach
|
|
morbo_o |
Dodany dnia 11.05.2006 20:22:44
|
Przedszkolak Postów: 18 Data rejestracji: 05.04.2006 12:24 |
Szukałem, ale nie niestety nie znalazłem więc chciałbym zapytać: - w jaki sposób dodać możliwość przeszukiwania albumów zdjęć (tak jak artykuły, newsy, forum itp.), lub - jak dodać pod albumami alfabetyczny spis (zamiast, albo dodatkowo do aktualnego liczbowego), lub - jak dodać listę albumów zdjęć, który automatycznie by się aktualizował wraz z ich dodawaniem? Chodzi mi o ułatwienie poruszania się po albumach, a każda z tych w/w opcji mogłaby się do tego przyczynić. W tej chwili na mojej stronie (link) posiadam ich prawie 150 i znalezienie wybranego może sprawić użytkownikom problem. Wszelkie sugestie mile widziane . |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.11.2024 19:24:12
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
decymka |
Dodany dnia 11.05.2006 20:35:21
|
Bywalec Postów: 499 v7.00.07 Data rejestracji: 15.01.2006 06:16 |
A nie prościej "zlinkować" albumy, np: Galeria zdjęć: - 3 czaszki tolteków, - acase of the trabs... itd Zobacz u mnie na przedszkolnej, ale tak samo możesz zrobić w rozbudowanej nawigacji. ...Nie bierzmy życia zbyt poważnie...
|
|
|
morbo_o |
Dodany dnia 11.05.2006 21:09:46
|
Przedszkolak Postów: 18 Data rejestracji: 05.04.2006 12:24 |
Myślałem o zrobieniu dodatkowej strony z linkami i dodaniu jej do menu, ale byłaby ona niestety na sztywno - trzeba by ją ręcznie aktualizować za każdym razem. A że sporo galerii wrzucam na stronę (dzisiaj z powodu targów E3 doszły chyba ze 4) to wolałbym coś z automatu uzupełniającego listę. Najlepszym i najwygodniejszym wyjściem byłoby prawdopodobnie dorobienie możliwości przeszukiwania albumów, choć domyślam się że może być z tym trochę pracy. Przy okazji dzięki za odpowiedź . Ps. Myślę, że warto byłoby dodać na twoją stronę jakieś małe okładki do albumów (wyświetla 'image not found' ), mam na myśli tę podstronę. |
|
Przejdź do forum: |