Zobacz temat
Błędne zliczanie wiadomości i postów
|
|
Dodany dnia 18.05.2006 17:31:27
|
Przedszkolak Postów: 52 Data rejestracji: 12.01.2006 17:58 |
Mam 2 dość irytujące błedy: (wersja 6.00.307) 1: źle zlicza prywatne wiadomosći, tzn jeśli wyśle jakomś wiadomość to wyskakuje mi informacja ze mam 1 nową wiadomość, co jest nieprawdą! Zeby to znikło musze usuwać wysłaną wiadomość. Więc po krótce, traktuje odebrane wysłąne wiadomości jako całość. Da sie coś z tym zrobić? 2: źle zlicza liczbę postów na forum (chodzi mi o liczbę postó jakie user napisał). Chodzi o to że on pokazuje wszystkie posty jakie napisał user, nawwet te które zostały wykasowany. Wiec końcowa liczba jest zła. Jednak w modzie Rekakcja pokazuje poprawną ilość, w infoemacji o userze też jest poprawna. Wiec ponowin, da sie coś z tym zrobić? Z góry sry jeśli dubluje temat, ale szukałem i nie znalazłem tego... |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.11.2024 20:01:27
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
SebaZ |
Dodany dnia 18.05.2006 18:09:15
|
Zaawansowany Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
1. zajrzyj do słownika ortograficznego 2. coś zmieniałes w pliku od PW? 3. było ale nie pamietam czy ktoś to rozwiązał sam pisałem to pod EP, ale jako oddzielnej modyfikacji nie pamietam... Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
Przejdź do forum: |