Zobacz temat
Problem z backupem bazy danych
|
|
Ivan aka Immortal |
Dodany dnia 24.05.2006 12:01:17
|
Przedszkolak Postów: 32 Data rejestracji: 17.03.2005 14:57 |
Nie wiem dlaczego, ale od pewnego czasu nie mogę zrobić backupu bazy danych. Nie chodzi tu o całą bazę ale o rdzeń. Za każdym razem kiedy próbuję stworzyć kopię zapasową wyświetla mi się strona z takim komunikatem: ERROR The requested URL could not be retrieved -------------------------------------------------------------------------------- While trying to retrieve the URL: http://www.smocza...backup.php The following error was encountered: Zero Sized Reply Squid did not receive any data for this request. Nie mam pojęcia czy to jest wina serwera czy coś jest nie tak z bazą danych (mimo wszystko stawiałbym na tę drugą możliwość). O ile mogę zrobić kopię całej bazy w dwóch częściach to jeżeli tylko wybiorę wszystko (czy chociażby jak wcześniej wspomniałem, sam rdzeń) od razu wyświetla ten komunikat. Ktoś ma jakąś radę? EDIT: Właśnie zauważyłem, że po uruchomieniu PHPinfo wyświetla mi taki komunikat: Warning: phpinfo() has been disabled for security reasons in /home/www/www.smoczagrota.enterpol.pl/administration/phpinfo.php on line 15 Może to ma jakiś związek z bazą danych? Edytowane przez Ivan aka Immortal dnia 24.05.2006 12:03:22 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 23.11.2024 08:08:57
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |