ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Problem z FAQ, NEWS and ARTYKUŁAMI :(
szudek
Siemka Frown
Mam mały problem Sad
A więc...
Mam php fusion w wersji v6.00.305, dzisiaj przypadkowo zainstalowałem na serwku MOD Paleta Kolorów dla wersji v.5.01 Sad i zaczeło sie Sad Shock z panelu admina nie mogłem pisać ani newsów, artykułów ani faq Sad zamieniłem pliki: articles.php, faq.php, panel_editor.php, news.php, custom_pages.php Smile wszystko w folderze administracja na serwku Sad pliki te były przeznaczone do wersji v.5.01 Sad próbowałem jakoś naprawić ten błąd przywróciłem stare pliki ale ciagle kiedy chce w panelu admina włączyć NEWS FAQ i ARTUKUŁY na wychodzi mi:

Warning: main(maincore.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/sites/yoyo.pl/k/l/klasaa/administration/news.php on line 12

Fatal error: main(): Failed opening required 'maincore.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear'Wink in /var/www/sites/yoyo.pl/k/l/klasaa/administration/news.php on line 12

(naprawiałem, podmieniałem też plik maincore.php, ale też NIC)
Jeżeli ktos mógłby mi pomóc to wielkie dzięki Smile Smile znam sie troche na php fusion ale tego nie moge jakoś naprawić Sad
Plis Help Sad
Edytowane przez szudek dnia 01.06.2006 16:56:43

Wścibski Gość
Dodany dnia 22.11.2024 19:40:23
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
szudek
Grin Grin Chciałem poinformować że już problem rozwiązałem Grin wrzuciłem poprzednie (nie uszkodzone) pliki Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl