ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
forum - problem z wyswietlaniem nowych tematów i postów...
netixo
Witam, mój problem polega na tym, stworzyłem strone lecz jest ona tylko na moim kompie bo nie mam kasy narazie na serwer ale jak tylko będe miał to chciałem ją wstawić, zrobiłem swój theme bazując na innym, zmieniłem ikonki również do forum, pousuwałem panele żeby forum było szersze powstawiałem reklamy google, hmm i chyba to wszystko, a problem polega na tym, że gdy napisze nowy temat to nie wyświetla mi ikonki z nowym postem tylko tak jak przy starych postach, tak samo jest na głównej na forum, nie wyświetla ikonki przy nowych tematach.

Poczatkowo wyświetlało ale później przestało, pewnie coś zchrzaniłem ale kieruje pytanie do was bo nie am pojęcia gdzie już mogę szukać tej usterki, wgrywanie od nowa plików nie wchodzi w gre bo już za dużo zrobiłem do strony :/

Sprawdziałem pliki, ścieżki, wszystko sie zgadza.

help...

Pozdrawiam!

Wścibski Gość
Dodany dnia 22.11.2024 14:14:31
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Pewnie masz podana ta sama ikonke do aktywnego i nieaktywnego tematu Grin
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
netixo
w ścieżce mam folder.gif i foldernew.gif w pliku w pliku vievforum.php , co najdziwniejsze jest ze na dole forum gdzie napisane jest:

[foldernew.gif] - Forum z nowymi postami od Twojej ostatniej wizyty.
[folder.gif] - Forum bez nowych postów od Twojej ostatniej wizyty.

i tutaj wszystko się zgadza ikonka jest inna tak jak powinno być.
Edytowane przez netixo dnia 23.06.2006 00:58:19

Pieka
Nie jestem pewny, czy dobrze rozumiem Twoja wypowiedz, ale powiedzmy, ze tak Wink
Podmien plik viewforum.php na oryginalny z archiwum i zobacz, czy sie cos zmieni.
Aaa, przy okazji moze klikniesz na F5 (odswiez strone).
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
netixo
Nic :/ nie dało chyba będę zmuszony wgrać na nowo pliki Sad Bo to jest w sumie wazne jak nie widac nowych postów to troszke lipa :/ A mogłem coś nawalić może reklamy blokują albo flash który zrobiłem w logo ? nie wiem już wszystkiego się łapie i wszystko sprawdzam, może coś z bazą danych ? Nie wiem poczekam może ktoś jeszcze będzie miał pomysł.

------

Wiem juz gdzie leży błąd, tylko jedno mnie martwi bo to baza sql, przegrałem pliki na serwer kumpla i działało forum tak jak powinno tylko wiadomo baza nowa, czy da sie to jakoś przejść bez tworzenia nowej bazy żeby nie stracić artykułów, newsów itp.? I jezeli można wiedziec to jak to się stało że tak się dzieje jak opisałem wyżej i to na dodatek źle działa przez baze danych ?

--------------------

obrze ze czowiek sam się uczy.. problem rozwiązany - domena nie miała przekierowania i nie czerpała bezpośrednio ze ścieżki dlatego nie wyświetlało to grafiki na forum.
Edytowane przez netixo dnia 25.06.2006 02:52:28

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl