Zobacz temat
Mój Pomysł
|
|
Even |
Dodany dnia 10.07.2006 17:52:39
|
Przedszkolak Postów: 29 Data rejestracji: 08.07.2006 14:28 |
No wieć mam na myłśi jak by nową galerie ale nie jakiś tam mod tylko ifusions żeby było ją badzo łatwpo zainstalować. Chodzi mi o taka galerie (o ile to mozna tam nazwać) na wzór 4images czyli oddzielna galleria z podkategoriomi która wyświetla aminacje swf, video (np. avi, mpg) i inne rzeczy w których są zrobione animacje czy gry online. No i oczywiście dodawanie plików z innego url żeby nie zajmowało miejsca na FTP. Jest to duze ułatwienie jeśli chodzi np. o flashe zamiast do każdego flsha robic osobną dodatkową stronę poprostu wrzucamy do galerii i oglądamy. No i jeszcze do tego by soie przydało cos typu ostatnio dodane zarówno zdjęcia ze starej galeri jak i animacje i video z nowej galerii. Bardzo prosił bym o ta galerie. SORKI ZA WYMAGANIA ale jk ma to być porzadny CMS to powienien mieć take funkcje. Jeszcze raz prosze zróbcie cos takiego. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 22.12.2024 14:23:13
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Arox |
Dodany dnia 10.07.2006 18:25:58
|
Bywalec Postów: 347 Data rejestracji: 16.07.2004 01:39 |
Jeżeli chciałbyś spotkać się z odzewem i życzliwością innych Userów, to powienneś wziąść sobie do serca te kilka uwag: 1. jeśli kogoś prosisz o wykonanie dla ciebie gratisowej pracy to w jak najbardziej czytelny sposób napisz o co tobie dokładnie chodzi. (w twoim poście jest jeden wielki słowotok, który powoduje że nie barddzo wiem gdzie zaczyna się i kończy zdanie) 2. do tego mnóstwo jest błędów, zarówno literówek jak i złej składni co IMO swiadczy o braku poszanowania dla innych, którzy mieliby ten post przeczytać. (ja nawet nie strałem się nad jego zrozumieniem - szkoda mi było czasu) 3. żeby uzyskać odpowiedź na Forum wystarczy napisać jeden post, ty napisałeś 3 takie same - skasowałem 2 pozostałe.. Jestem poza zasięgiem ...
|
|
|
Even |
Dodany dnia 10.07.2006 18:29:34
|
Przedszkolak Postów: 29 Data rejestracji: 08.07.2006 14:28 |
te dwa pozostałę to było niechccy. A chodzi mi o to żeby do galeri mozna było dodawac pliki swf video i inne tak jak w 4images |
|
Przejdź do forum: |