ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 5

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Problem z wklejeniem kodu panelu do them'a
MeTeo
Witam. Mam strone i chce dac pod nawigacje panel na szerokosc calej strony jednak modu nie moge uzyc bo uzywam ep i nie mozna dac aktualizacji... pewnie ktos napisze zebym pisal na forum EP ale jednak tu mam wieksza szanse na odpowiedz a poza tym problem nie jest chyba po stronie ep tylko czegos innego.. a wiec wracam do sedna. Napisalem kod w fusionie sa w nim zainlude'owane 3 infusiony i jeden samemu napisany wkleilem kod pod kod nawigacji flashowej i panel jest ale panele include'owane sa bez zawartosci a dokaldniej pisze "Table "..._..." Doesn't exist oczywiscie tam gdzie ktopki nazwa bazy i tabeli... moze zoobrazuje to:
http://img85.imag...nelus7.jpg
wie ktos moze ocb?? a oto kod:
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Pozdrawiam i prosze o odpowiedz
Edytowane przez Pieka dnia 17.07.2006 23:08:25

Wścibski Gość
Dodany dnia 22.11.2024 09:01:47
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
jantom
Masz poinstalowane te infusiony? Przecież jak byk ci wypisuje, że brakuje tabel. W razie czego pobaw się zmiennymi w theme.php.

http://jantom.info
MeTeo
ehh jantom.. wystarczy odwiedzic strone.. o ile wiem threads i najczesciej pobierane to sa panele i ich sie nie instaluje chociazby najczesciej pobierane bo therads jest automatyzcnie w fusionie.. jednak znalazlem odpowiedz... i dam mu reklame jest to jeden z adminow "Proton" Smile dal mi troche tropu zaczelem poprawiac i dalem mu trop i tak sie udalo ;] ogolne rozwiazanie wstawienie kodu paneli a nie includowanie ich... i zamiast $db_prefix wstawic swoj prefiks z nazwa tabeli ;]

jantom
Uła, ale dałem d... No ale skoro znalazłeś rozwiązanie, to fajnie. Myślę, że z includowaniem paneli też by dało radę, brakowało Ci tylko którejś tam zmiennej (nie pamiętam jakiej).

http://jantom.info
MeTeo
hehe pewnie by dalo chyba wszystko chodzilo o to ze w panelu trzeba bylo zmienic $db_prefix na prefiks_nazwatabeli ale nie wazne ;] wazne ze dziala i ladnie wszystko pasuje... ;] ale dzieki ze starales sie pomoc bo dosc szybka ja dostalem ale jednak protona mam na gg i zawsze szybciej ;]

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl