ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 13

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,393
Najnowszy użytkownik: Assassin

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
25.12.2024 23:55:09
Z okazji końca świąt życzę, abyście nie musieli zbyt długo czekać na kolejne! Niech radość i smakołyki wrócą jak najszybciej! Wesołych Świąt! 🎉

piterus
25.12.2024 20:00:55
A to już minęło dwa lata... Ech... Co ten wiek robi z człowiekiem...

JazOOn
25.12.2024 18:17:53
Rany jeden news na 2 lata...

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Suggestion Box - skąd pobrać?
maq
No więc właśnie. Przewertowałem CALUŚKIE forum i nic nie znalazłem. A w LAB nie ma tego infusiona. Czy może ktoś mi uprościć życie i podarować sprawny link do tego inf.??

pozdro

maq
Edytowane przez maq dnia 27.08.2006 17:44:45

Wścibski Gość
Dodany dnia 04.01.2025 02:02:47
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Piotrroger
W LAB JEST wystarczy że w wyszukiwarce wpiszesz suggestion i zaznaczysz download, ja sam tak ściągnełem

userbar_sparta3.gif

http://spartabks.boo.pl
maq
Niestety, ale ja chyba nie widze.
Fraza: "sugestion"
Wyników: 0
Edytowane przez maq dnia 27.08.2006 16:44:34

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Ja dysponuje w swoich zasobach takim-liczę, że sobie poradzisz jak na zioma przystało. Nie wstawiam tu, bo nie chodzi-więc klik:
zdzplock.europa.p...-v1.00.zip

wlodekp.europa.pl
Pieka
maq napisał/a:
Niestety, ale ja chyba nie widze.
Fraza: "sugestion"
Wyników: 0

Caly czas jest obecny w Laboratorium.
O ile sie nie myle, to pod nazwa MOD-Propozycje.
Gdybym ja tak szukal jak Wy, to w zyciu nie mielibyscie downloadu na Supporcie...
Edytowane przez Pieka dnia 27.08.2006 17:25:05
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
maq
Dzięki.

@Pieka: Wiesz, jest kilka rodzajów ludzi. Ludzie MYŚLĄCY , ludzie NIE MYŚLĄCY oraz LENIE. JA zdecydowanie należę do tych dwóch ostatnich...

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
I tu właśnie dochodziomy do sedna sprawy-zamieszczania oryginalnych modów i ich nazw. Są wstawiane ze zmienionymi polskimi nazwami, użytkownicy znają je po nazwach infusionów jakie mają zainstalowane na swoich stronach-więc dobrzeby byłoby, żeby chociaż w opisie pozostawała oryginalna nazwa. Ty je wstawiasz więc wiesz, który jest który, a szukajka reaguje na słowa kontekstowe i bądż mądry jak ktoś przetłumaczył sugestie-propozycje-może inaczej.
Nie dotyczy to tylko tego przypadku-sam szukałem długo np ip pool, i życzę powodzenia, znalazłem-wymuszenie przeglądając od dechy do dechy download.
Więc może moja sugestia-propozycja, ułatwi wyszukiwanie.

wlodekp.europa.pl
Pieka
Download byl robiony praktycznie od zera, wiec nazwy poszly takie, jakie uwazalem za sluszne.
Od jakiegos juz czasu dodajemy z oryginalnym nazewnictwem, wiec mysle, ze nie bedzie na co narzekac.

@wlodekp - Co do Twojego szukania, to po wpisaniu "ankieta" masz m.in. IP_Poll, wiec dziwnie szukales.
Zawsze szukam przy uzyciu roznych fraz i jeszcze mi sie nie zdarzylo zebym czegos nie znalazl.
Suggestion = Propozycja, to tak na marginesie.

Nie mam zamiaru dla Waszej wygody przepisywac calego downloadu.
Na dzien dzisiejszy mam co robic i bez tego.
Byc moze kiedys do tego dojdzie, kto wie?
Mozecie to odebrac jako samochwalstwo, ale i tak uwazam, ze mamy najwiekszy zbior wtyczek, modyfikacji i themow, o czym wielokrotnie mialem okazje sie przekonac Smile

Temat dotyczyl uzyskania pliku tej modyfikacji, wiec mysle, ze mozna go zamknac.
Edytowane przez Pieka dnia 27.08.2006 18:41:54
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl