ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 4

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,393
Najnowszy użytkownik: Assassin

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
25.12.2024 23:55:09
Z okazji końca świąt życzę, abyście nie musieli zbyt długo czekać na kolejne! Niech radość i smakołyki wrócą jak najszybciej! Wesołych Świąt! 🎉

piterus
25.12.2024 20:00:55
A to już minęło dwa lata... Ech... Co ten wiek robi z człowiekiem...

JazOOn
25.12.2024 18:17:53
Rany jeden news na 2 lata...

JazOOn
06.12.2024 23:45:46
Amen

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Instalacja stylu;/
Seta
Witam, od razu psizę że szukałem w wyszukiwarce i dokładnie tego czego szukam nie znalzłem:/
Otóż jeżeli chodzi o PHP Fusion to dopiero zaczynam powoli łapać o co biega, postawiłem już strone na darmowym serwerze i teraz mam zamiar doprowadzić ją do ładu. Mam jednak problem z którym nie potrafie sobie poradzić:/

Nie mam pojęcia jak dzięki Total Commander dodać nowy styl na strone. Ściagnąłem go z neta i pisze:
"Katalog thema wyślij na swój serwer do katalogu "themes"."

nom wszystko ok tylko jak to zrobić:/

moge prosić o dokładną instrykcję?

Sory za pytanie które zapewne wielu z Was wyda sie oczywiste ale mnie na tym zależy!

pozdrawiam

Wścibski Gość
Dodany dnia 06.01.2025 04:58:29
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Johny
hm ja tez jeszcze jestem n00bkiem w php-fusion ale to wiem Pfft jak zalogowales sie juz na swoje konto przez ftp (np. total comander) i tam z jednej strony widzisz swoj server i tam sa foldery administration itp. i jest tez taki o nazwie themes <-- do niego wrzucasz swojego thema... Smile

www.dobre-filmy.pl
Seta
no wlasnie o tym mówieSmile jak sie zalogować, wchodze na total commander i potem....?

Johny
aaaaaaaaa LOL... szczerze mowiac (wstyd sie przyznac) na TC sie nie znam osobiscie uzywam smartFTPclient Pfft

www.dobre-filmy.pl
pawkow
wrzuć i zaloguj sie tak samo, jak wrzucałeś pliki strony - proste.
Zapraszam na motoklimat.pl - Baza wiedzy o samochodach, modele, spalanie, specyfikacje.

https://motoklimat.pl
as
Może TO przeczytaj. Powinieneś załapać...
Przy okazji mam pytanie... w jaki sposób przesłałeś pliki Fusiona na serwer skoro teraz nie wiesz jak dodać plik stylu do odpowiedniego folderu na tymże serwerze ?
as

marpar
Przy okazji mam pytanie... w jaki sposób przesłałeś pliki Fusiona na serwer skoro teraz nie wiesz jak dodać plik stylu do odpowiedniego folderu na tymże serwerze ?

Pewnie to strona na yoyo.pl gdzie automatycznie na serwer jest wgrywany cms.
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
pawkow
no nie, to niepoważne, yoyo.pl ogranicza zdolności użytkowników (administratorów <lol>Wink
Zapraszam na motoklimat.pl - Baza wiedzy o samochodach, modele, spalanie, specyfikacje.

https://motoklimat.pl
marpar
pawkow napisał/a:
no nie, to niepoważne, yoyo.pl ogranicza zdolności użytkowników (administratorów <lol>Wink

Jakby nie było to jest to ciekawe rozwiązanie Smile Zaoszczedzamy jakies 15-20 minut Grin
Choć wole nie mieć tej usługi a wzamian dostać lepszy serwer Smile
sory za offa Smile
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl